Bu da hamsili baklava

Ordu nun Gülyalı İlçesi nde bir pastane işletmecisi, farklı lezzet arayışındakilere Karadeniz hamsisini baklavayla sunuyor

Bu da hamsili baklava

Pastanecilik hayatına 1980 de başlayan Rizeli Şahin, 20 yıl önce farklı lezzet arayışı içerisine girerek memleketinde yaygın olarak tüketilen hamsinin baklavasını yapmaya başladı.Şahin, yaptığı açıklamada, Antalya da bir otelin pastane bölümünde çalışırken hem görsel hem de lezzet bakımından farklı servis hazırladıklarını söyledi. Antalya da hamsinin baklavasını yaptığını belirten Şahin, Daha sonra Giresun da pastane açtım. Burada hamsili baklavayı tezgaha koydum. O dönemde bayağı satış yaptım. Günlük 8 tepsi yapıyordum. Daha çok il dışından sipariş alıyordum dedi. Şahin, hamsili baklavanın daha çok kışın rağbet gördüğüne işaret ederek, yazın hamsi olmadığı için baklavasının çok fazla tüketilmediğini anlattı.



EN ÇOK OKUNANLAR

Samsunspor taraftarından YEPAŞ'a çağrı: O parayı bağışla

1 Samsunspor taraftarından YEPAŞ'a çağrı: O parayı bağışla

Mehmet Aydın neden adaylıktan vazgeçti?

2 Mehmet Aydın neden adaylıktan vazgeçti?

Vali Kaymak'tan acı itiraf: 'Amacımıza ulaşamadık'

3 Vali Kaymak'tan acı itiraf: 'Amacımıza ulaşamadık'

Samsunspor'da kongre günü

4 Samsunspor'da kongre günü

Samsun'da FETÖ/PDY operasyonu: 18 gözaltı

5 Samsun'da FETÖ/PDY operasyonu: 18 gözaltı

Yeni il başkanından Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a mesaj

6 Yeni il başkanından Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'a mesaj

Samsunspor'da bir kriz daha

7 Samsunspor'da bir kriz daha

Samsunspor'da duygu dolu anma

8 Samsunspor'da duygu dolu anma

Samsun'da minik Sıla doğum gününde hayatını kaybetti

9 Samsun'da minik Sıla doğum gününde hayatını kaybetti

Samsun'da feci kaza!

10 Samsun'da feci kaza!