Saraloğlu Peyzaj Karadeniz Rulo Çim İşletme Sahibi Gürol Saraloğlu, '750 Bin metrekare kapasite ile Karadeniz Bölgesi'nin ilk tesisiyiz. Karadeniz Bölgesi'nde yeşil alan oluşturmak isteyen bir kişi veya kurumun en kısa sürede ve en ucuz maliyetle hizmet alabilmesi imkanını Karadeniz Rulo Çim olarak sunuyoruz' dedi.

Tesislerin son model teknoloji ve deneyimli teknik personel ile donatıldığını ifaden Saraloğlu, ''Hedefimiz Türkiye ve yurtdışına açılarak ülke ve Bafra ekonomisine katma değer kazandırmaktır. Yaşam alanlarınızı kendi tesislerimizde ürettiğimiz doğal ürünlerimizle dekore ediyoruz. Yeşili sadece fotoğraflarda görmek istemeyenler, beton blokların gri ve soğuk renginde kaybolanlar, hemen bizi arayın yeşilin doğal kokusu ve rengi ile tekrar tanışın.' dedi.

Gürol Saraloglu, 'Hazır çim peyzaj projelerinin değişilmez materyallerinden biridir. Birkaç saat içinde tozlu-topraklı karışık bir alanı, yeşil, yumuşak, oksijen deposu, yabancı otlardan arı doğal bir halıya dönüştürebilirsiniz'' açıklamasında bulundu.

http://www.karadenizrulocim.com