Bu yıl 4. sü düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı'na şair-yazar ve eleştirmen Kenan Koç, Tanburi Ahmet AYTAÇ ile birlikte ben de katıldım.

Kenan Koç'un şiirlerini Ayşe Bulut Hanımfendi yorumladı bizler de şarkılarla çeşni kattık bu güzel ortama. Kenan Koç'un yaşama dair değerlendirmelerini dinledik zevkle.
Çarşamba Kaymakamı Caner yıldız ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ında katılımlarıyla kalabalık bir topluluğa seslendik Çarşamba Vefa AVM'de.Yeni adı Novada olmuş herhalde.

Çarşamba'ya ayrı bir kalite getirmiş kitap fuarı, neredeyse tüm Samsun'un şairlerini sanatçılarını,yazarlarını Çarşamba'ya taşımış bu etkinlik. Fark yaratılmış Çarşamba'da
tebrikler tüm ilgililere.

Fuarda ezeli dostlarla biraraya geldik ,ilk kitabını tanıtmak ve de satmak için yaklaşık 25-30 yıl önce benim vitrinime koyduğum Ersin Erge dostumla, çok eski komşum çocukluğundan bildiğim Kaan Ali Kolcuoğlu, Samsun Yazarlar Derneği üyeleri ve Ahmet Seven ile karşılaştık hoş sohbetlerimiz oldu.Daha ismini şu an toparlayamadığım birkaç dostla da rastlaştık fuar vesilesiyle.

Çok özel ve de Çarşamba'nın kültürel gelişimine büyük katkı sağlayacağı kesin olan bu gibi kültürel etkinlikler, ilçeye yapacağı katkının yanı sıra bu etkinliği Çarşamba'ya taşıyanları da kesinlikle en önemli yere koyacaktır Çarşamba'da tanışmaktan onur duyduğum güzel yüzlü hizmet insanı Kaymakam Caner Yıldız Beyefendiye ve Çarşamba'ya hizmet yapmaya istekli Belediye Başkanı Hüseyin Dündar Beyefendiye çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu gibi kültürel etkinlikleri ön plana çıkararak kaliteyi daha çabucak yakalayacaklarında hiç kuşkum yok.

İnanıyorum ve de umuyorum ki Çarşamba kültürel açıdan da hak ettiği yerde olacak,çok yakın zamanlarda da üniversite şehri olacak.