Geçtiğimiz hafta uzun aradan sonra Türk Sanat Müziği konserine katıldım...

Atatürkçü düşünce derneği Samsun şubesinin Türk Sanat Müziği korosunun verdiği konserin,gerek hazırlanış aşamasındaki emeği sahne disiplini; ta ki ses tesisatına varıncaya kadar uyum içinde oluşu konseri ayrı bir tat ile izlememize aracı oldu..
Koro şefi arkadaşımız Engin Candan, yılların müzik emeğini yansıtmış tüm koroya,tebrik ediyorum.

Konser sunumunu yapan Sevgi Aytaç ise ayrı bir akıcılık getirdi konsere,bir konser programı ile bir sunucu ancak bu kadar uyum içinde olur, Sevgi Hanımın sunumunu dinlemek,izlemek de ayrı bir zevkti tüm izleyenler için.

Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli'nin kucağında bulduğu bu güzel ve özel topluluğu, daha da destekleyerek kalıcı hale getireceği şüphesiz... Çünkü Işık Hanımın Türk müziğine ilgisi, geçmişinde dolu dolu var, bunu ben bizzat biliyorum...

Samsun ADD'nin Türk müziğine verdiği ve verecek olduğu katkı; Türkiye'deki diğer şubelere de çok iyi bir örnek oluşturacağını da düşünüyorum..

Türk müziğine vermiş oldukları katkıdan dolayı en başta ADD'ye,koro şefi Engin Candan'a ve koroya emek veren tüm koro üyelerini,koroya katılmasa da maddi,manevi desteklerini esirgemeyen ADD ve Türk müziğine gönül verenleri içtenlikle kutluyorum.
Nice gönülden verilen emeklerle verilecek konserlerde buluşmak umuduyla...