Sezon başından beşinci haftaya kadar yaşadığımız gol orucunu Bolu'da bozarken, hasret kaldığımız galibiyetle de altıncı haftada Denizlispor'u mağlup ederek tanışmış olduk.

Engin Korukır'ın istifasının ardından 15 gündür teknik direktör arayışlarını sürdüren yönetim kurulu, bu süreçte Kenan Yelek'i görevlendirerek Recep Boyar ve Polat Canpolat'la birlikte takımı hazırlamaları istedi. Alınan galibiyetten ötürü emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Geride kalan haftalarda Mersin İdman Yurdu deplasmanı hariç, takımın iyi mücadele ettiğini fakat bunu skora yansıtamadığını söyleyebilirim.
Bolu deplasmanında aranan macera, bu kez riske edilmedi. Özellikle Ercan Yazıcı defansın sigortasıydı adeta, Bolu'daki gibi ön libero olarak görev verilseydi, N'diaye ve Fatih gibi ağır isimler, maçın kaderinin değişmesine neden olabilirdi.

Evet hoca konusunda yönetim bir isim üzerine kararını verdi, doğru tercih mi derseniz 'evet doğru tercih' derim. Yazımı yazarken henüz imza atılmadığı ve basına düşmediği için ismini burada kullanmak istemedim camiamıza hayırlı olur inşallah.

Maç sonu Kenan Yelek'in açıklamaları çok şaşırttı beni. Dokunsalar ağlayacak misali. Düzgün kişilik ve karaktere sahip olduğu gibi alıngan olduğunu da biliyorum. Kendisine yapılan ağır eleştirileri biz de tasvip etmeyiz. Yeri gelecek kulaklarını tıkayıp, eleştirilerin yapıcı olanlarından ders çıkarmanız gerekiyor, bu kural hepimiz için böyledir. Eğer işimizde profesyonelliği ön planda tutmazsak, her daim yıpranmaya mahkum oluruz. Diyorum ya bu durum hepimiz için geçerlidir.

Geçen hafta size ihtiyacımız var başlıklı, size güveniyoruz bizleri asla mahcup etmeyeceğinize inanıyorum içerikli yazımdan sonra, onların verdikleri mücadele beni hem mutlu etti hem de gururlandırdı.

Son yıllarda bu kadar Samsunlu oyuncu topluluğunu kadroda birarada görememiştik. Onun mutluluğunu, özümüze dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık onlar da her şeyin farkında. Şehrimizin markasının yok oluşuna değil dirilişine imza atacaklar. Bizler inandık onlar da inanıyor...

En az onlar kadar futbolcu abilerine de teşekkür ediyoruz bu mutluluğu bize yaşattıkları için. En az onlar kadar taraftarımıza da teşekkür ediyorum bu zor süreçte tribüne gelerek takımı yalnız bırakmadıkları için. Samsun'da oturup mazereti olmadan maça gelmeyen, iyi gün dostları, ben Samsunsporluyum diyerek mağlubiyeti klavye kucağında bekleyenler, sanırım istediğiniz olmadı.
Son söz mü? Sonuna kadar SAMSUNSPOR...