Samsunspor'un içinde bulunduğu durum malum.Her şeyi konuştuk, her şeyi yazdık. Her türlü eleştiriyi yaptık. O gitti, bu gelmedi, o niye gönderildi, bu niye alınmadı. Gol attıydı atmadıydı , ligin dibine demir attıydı vs. Her şeyi söyledik.
Bütün bunları bir kenara bırakalım ve hep birlikte bir adım atalım. Bir adım atalım ve kalkalım artık ayağa. Samsunspor'un layık olduğu yere gelmesini istemeyenlere inat. O deplasmanlarda Samsunspor kümeye şeklindeki içimizi acıtan tezahüratlara inat.
Bunu yapabiliriz. Başarabiliriz hep birlikte. Bu haftaki maçtan başlamak üzere o sinerjiyi yakalayabiliriz. Bakın Osman Hocanın gelişiyle birlikte oluşan umutlu atmosferin artarak devam etmesine vesile olabilecek haberler geliyor. Yönetim ilk adımı attı. Bilet fiyatlarını düşürdü. Çeşitli sponsorluk anlaşmaları yapılacağına ilişkin haberler geliyor. Devre arası transfer için olumlu haberler geliyor. Sayın Galip Öztürk'ün hürriyetine kavuşmasının ardından Samsunspor için maça geliyorum, ifadesi başlı başına bir olumlu atmosfer ve beklenti oluşturuyor. Yeni stadımızın inşaatı, hızla devam ediyor. Bitince güzel şeyler olacağa benziyor. Olumlu bir havaya doğru adım adım ilerliyor kulüp.
O zaman bize düşen, büyük Samsunspor taraftarına düşen şey birlik olmak, kayıtsız şartsız destek vermektir. Altınordu maçıyla birlikte tribünleri doldurmakla başlayıp sonuna kadar omuz vermektir. Bu maçın veya diğer maçların sonuçları ne olursa olsun taşın altına elimizi koymaktır bize düşen. Pazar günü saat 16.00.Gün ve saat uygun. Hiçbir bahaneye sığınmadan yerimizi almalıyız. O bilinen atmosferi oluşturmalıyız. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Dirilişi 19 Mayıs'tan bu hafta başlatabiliriz.
Tüm önyargıları, tüm eleştirileri bir kenara bırakıp ben yoksam bir kişi eksiğiz, anlayışıyla hareket etmeliyiz.
O halde...
Haydi Samsun!
Hep birlikte kalkalım ayağa.