Bu sezon adeta ecel teri döküyoruz. Dar, kısıtlı genç ağırlıklı kadromuzla her hafta birbirinden zor mücadelelere çıkıyoruz. Kiminle oynasak yedek kulübe kadroları bile bizden iyi diyebiliriz.
Bu ligde böyle bir tabloda hiçbir maça favori olarak çıkamıyoruz ama mağlubiyeti kabullenen değil aslanlar gibi gücü nispetinde mücadele eden futbolcu kardeşlerimiz var.
Böylesi kadroların deplasmanlarda zorlanması gayet doğal, ama içeride oynadığımız müsabakalarda taraftar gücümüzü de arkamıza aldığımızda, biraz olsun dengeler sağlanabiliyor.
Peki biz taraftar olarak gerekli desteği verebiliyor muyuz? Böylesi bir süreçte 19 Mayıs'ta Samsunspor taraftarı takımına böyle mi sahip çıkmalı? Rakip Ş.Urfaspor taraftarı otobüslerle kilometrelerce yoldan gelip takımının yanında oldu.
Biz ligin dibinde onlar zirvesinde miydi? Aldığımız üç puan, Ş.Urfaspor'la aramızdaki puan farkını bire düşürdü.
Osman Özköylü ve ekibi, bu takımı kurtarmak için gece gündüz mesai harcıyor. Onların gelişiyle ayağa pas yapan seyir keyfi biraz daha iyi bir takım izlettiriyorlar. Bu takımın tek sıkıntısı gol yolları. Öyle ya da böyle devre arasına kadar gideceğiz. Toplayabildiğimiz puanları toplayacağız.
Bugünleri birlikte aşmalıyız, iyi gün dostu olmamalıyız. Bu süreçte sırtını dönen iyi gününde de olmasın.
Ayrıca tribünden yapılan protesto neyin protestosuydu, anlayabildiniz mi? Allah aşkına.
Futbolculara...
Bir sonraki maça başka bir ekiple çıkma şansımız mı var? Neden hakaret protestosu yapıyoruz? Neden onları küstürüyoruz?
Yönetime...
Yönetim istifa... Hadi ettiler... Hayırdır güçlü bir listeyle geliyoruz diyen birileri mi var?
Aslında yönetim için en kolay yol istifa etmektir. Onların da eksikleri oldu kendileri de kabul ediyor, bunları söylüyorlar. Isıtıp ısıtıp fırına sürmenin gereği yok. Geçmişe değil geçmişten ders çıkararak önümüze bakmalıyız.
Haftaya milli maçlar nedeniyle liglere ara verilecek. Bu sürede Manisaspor hazırlıkları devam edecek, teknik ekibimiz bu süreci iyi değerlendirip deplasmandan puan ya da puanlar çıkarmanın hesaplarını yapacaklardır.
Alınan altın değerindeki üç puan, hayırlı olsun. Her şeye rağmen stada gelip destek veren taraftara, teknik ekibe, bu kriz döneminde işleri zor olan yönetime kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederiz, bu sevinci bizlere yaşattıkları için.
Saygılarımla...