Bu ligde her maç birbirinden zor. Her türlü sürpriz sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Ligin dibinden kurtulmanın hesaplarını yapan iki şehir takımının mücadelesinden gol sesi çıkmadı.
Samsunspor deplasmanda olmasına rağmen iyi mücadele sergiledi. Maçın ilk devresi oyun üstünlüğünü elinde tuttu diyebiliriz. Elli sekizinci dakikada on kişi kalınca oyunun şekli biraz değişse de rakip karşısında deplasmanda ezilmeyen bir Samsunspor izledik.

Osman Özköylü'nün gelişiyle sistem olarak sahada bir şeyler yapmak isteyen, bunu da gücü nispetinde uygulayan ama sonuca yansıtamayan bir Samsunspor izliyoruz.

Canberk gelişmesi planları bozdu...
Sahaya sürülecek on birin esame listesinde bulunan Canbek Aydın, maç öncesi yapılan ısınma çalışmalarında sakatlanınca, yerini Mehmet Çakır'a bıraktı.
Canberk gününde olursa takıma faydalı olan hatta maçın kaderini değiştirebilecek bir isim. Özellikle deplasman maçlarında kontraya kalktığımızda hızından faydalanabileceğimiz bir oyuncu. Ama gel gelelim Canberk'in ipiyle kuyuya inilmiyor. Yaşadığı sakatlıklar kronikleşmiş, bu yaşta bunları sıkça yaşıyorsa bir futbolcu kendisine bakmadığından dikkat etmediğindendir. Bunları yazınca bize darılıyorlar, ligde ortalamalara bakın, sezona yayın, ligin yüzde kaçında forma giymiş. Yazık değil mi? Paramın tamamı ödenmezse, durmam diyebiliyorsan kendine bakmak mecburiyetin var kardeşim.
Murat Gürbüzerol'un sergilediği futbol beni şaşırtıyor. Bu o olmamalı. Ama ilginç olan takımın attığı gol sayısı az da olsa en skorer oyuncu kendisi.
Dar bir kadroyla da olsa verdikleri mücadeleden dolayı teknik ekip ve takımı kutluyorum. Son otuz iki dakika on kişi kalan takım iyi savaşarak elinden geleni yaptı. Öyle ya da böyle elimizden gelen şimdilik buysa bizlerde sahip çıkmalıyız.

19 Mayıs Stadyumu'nda son maçlarımızı oynuyoruz. Lütfen dolu tribünlerle veda edelim. Bize yakışan o. Bu hafta Eskişehirspor yeni stadında yaklaşık 30 bin seyirciyle oynadı ve imrendim açıkçası. Ben de diyorum ki sevdanın eskisi yenisi olmaz. Demek ki passolig hikaye, isteyince gidiliyormuş. İç saha maçlarımızda bir güçte biz olalım, tribünleri dolduralım.
Pazar oynanacak Elazığspor maçında 19 Mayıs'ta buluşalım, unutmayalım ki başka Samsunspor YOK.