Son haftaların formda takımı Ümraniyespor karşısında mağlubiyetten kurtulamadık.
Ben bu maç için ümitliydim açıkçası, ama ne var ki istediğimiz ve beklediğimiz oyunu sahaya yansıtamadılar.
Maça iyi başlayan Ümraniyespor'du. İlk otuz dakika içerisinde inanılmaz baskı yedik. Rakip Sivasspor karşısında da ilk yarı aynı baskıyı uygulamış devreye 3-0 galip girmişti. Samsunspor karşısında kurdukları baskıyla birisi gol ikisi net toplam altı gol pozisyonu buldular.
Samsunspor ilk otuz dakika ne bir köşe atışı ne de kaleye bir şut gönderebildi. İlk yarı rakibin temposu adeta bizi boğarken; birinci devre bir sıfırla kurtulabildik. İkinci yarı biraz toparlanmış da olsak, gol pozisyonu da bulsak olmayınca olmuyor.
Sezon başı gayet formda olan bir Ramazan'ı, Osman Hocanın düşünmemesini anlamış değilim, yine bazı abiler dediğimiz oyunculardaki ısrarını anlayamadığım gibi onların verimsizlikleri de artık iyice can sıkıyor.
Onlara sözüm....
Kafasında takım bulup sadece vakit geçiren varsa eğer aranızda, bu davranış ne spor ahlakına sığar ne de bu takımın sevdalıları sizlere hakkını helal eder. Bazı isimler için ben de aynı düşünmüyor değilim. Devre arası bakacağız göreceğiz.
Gençlere gelince; forma şansı bulanlarda bir endişe korku var gibi. Bu da sahaya olumsuz yansıyor. Onlara diyorum ki kaybedecek neyiniz var arkadaşlar, sizlere bizler güveniyoruz kredinizi tüketmeyin.
Taraftarımıza ne diyeceğimi bilemediğim gibi; maça gelen taraftarların takımı tribüne çağırıp moral vermesine ve televizyondan izleyip yaptıkları ağır hakaret içeren yorumlara bir anlam veremiyorum. Maça gelen taraftarlarımızın takımı çağırıp destek vermesi doğru olandır.
Peki hocayı kovalım, oynamıyorlar dediklerimizi hemen gönderelim, iyi de öyle ya da böyle bu oyuncularla devam etmeyeceğiz mi? Başka şansımız mı var?
Niçin ateşe körükle gidenlerimiz var?
Devre arası yapılan transferlerden sonra zaten hak eden oynatılır, kalmak istemeyenlere de yol verilir. Sabırlı olup takıma sahip çıkmaktan başka çaremiz yok. Elindeki malzeme yetersiz de olsa kulübe önünde takımı için savaşan hep oyunun içinde olan iyi niyetinden şüphe etmediğim Osman Hocayı da kutlarım.
Saygılarımla...