Samsunspor, Tarihi başarılarla dolu 1 buçuk milyonluk şehrin, hatta şehir dışında yaşayan Samsunlular ile birlikte milyonlarca kişinin gözbebeği Samsunspor.

Tarihinde ilk defa düştüğü ligde isminin önüne ilk kez sponsor firmanın adı Yılport eklenerek yoluna devam eden Samsunspor.

Hangi ligde olursa olsun galibiyetinde tüm şehrin yüzünü güldüren, mağlup olduğu zaman ise hüzne boğan Samsunspor.

Alışık olmadığı ligde şampiyonluk kovalayan ancak inişli çıkışlı grafiği ile sezon başından bugüne kadar bir türlü liderliği ele geçiremeyen Samsunspor.
Ligin bitimine 8 hafta var ve lider ile aramızda 4 puan var. Önemli olan şimdiye kadar liderliği ele geçirememiş olmamak değil ligi zirvede şampiyon olarak bitirmektir. 3 puanlı sistemde aradaki 4 puanlık farkın hiçbir önemi yok.
Samsunspor'da yanlışlar var mı?

Evet.

Samsunspor'un mali destekçisi Yıldırım Holding ve Başkan İsmail Uyanık dışında herkesin hatası var ama bunları konuşma günü bugün değil. Aslında Başkan İsmail Uyanık'ında iyi niyetli olmak gibi hatası var ama dedim ya bunları şimdi konuşmayalım. Sezon bitsin herkes eteğinde ki taşı döker.
Sürekli hocanın, futbolcuların hataları konuşuluyor. Taraftar olarak bizim hatamız yok mu? Kısacası hatasız kul olmaz.

Bizim sevdamız armaya. Oynadığı lig dahi önemli olmazken şampiyonluk yolunda takımımızı yalnız bırakmayalım. Kalan 8 maçın 5 tanesi içeride oynanacak. 3 deplasmanımız var. Bu deplasmanlardan bir tanesi de şampiyonluk yolunda rakibimiz olan Keçiörengücü deplasmanı. Sahamızda oynayacağımız maçlarda tribünlere doldurarak 5 maçta 15 puanı hanemize yazdırırsak deplasmanlardan getireceğimiz puanlarla şampiyonluğu göğüsleyebiliriz. Sahamızda puan kaybetmediğimiz zaman rakibimiz Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Alacağı 1 beraberlik bizi hedefe kavuşturur. Futbol bir takım oyunudur. Başta sahada oynayan oyuncular olmak üzere, teknik ekibi, kulüp personeli, taraftar, yönetim gibi takımın başarısı için çalışanlardan oluşmalı. Bu zincirin halkasında zayıf halka oluşturursak başarıda gelmez. Son maça kadar mücadeleye devam. Bu da birlik ve beraberlikten geçer. Samsun olarak bunu başaramazsak da yazıklar olsun bize.

Pazar günü oynanacak Bayrampaşa maçında buluşmak dileğiyle.
Kalın sağlıcakla…