Yok böyle bir şey...
On üç hafta süresince bulamadığın pozisyonları bir maçta yakala ama gol olmasın.
Yediğimiz gole kadar pozisyon üreten Samsunspor'du. Fakat biz pozisyonları cömertçe harcadık.
Maça hızlı başlayan Samsunspor, ele geçirdiği atakları değerlendiremeyince; rakip bir kez geldi gole çevirdi, sonrasında takımın temposu düştüğü gibi gardı da düştü.
Her mağlubiyet bizi üzer ama böylesi kahreder, inanın çok üzüldüm.
Merak ediyorum arkadaş eğer forvet unvanına sahip değilsen attığın golü vermiyorlar mı? Vurduğun topun filelerle buluşması için illa forvet mi olmak gerekiyor.
Kaçan goller evlere şenlik, bir kaçanlara bakıyorum bir de kaçıranlara. Gürbüzerol, Sevgi, Çakır'la kaçan bir gol var ki onların vuramadığı topa, eminim o pozisyon anını izleyen her Samsunsporlu ayağını sinirden bir yere vurmuştur.
Mücadele iyiydi ama hata çoktu.
Hasan Kılıç kusursuz oynadı...
Furkan Köse; kaleden gönderdiğin her top rakipte kalıyor. Topu elinle önündeki bloktan bir oyuncuya versen biz hücuma kalkma girişiminde olacağız, ama yaptığın degajlar tam bir yazı tura, biz mi alırız rakip mi?
Kurban olurum Furkan yoksa oyunun kusursuzdu.
Canberk Aydın, maç başından beri sekiyordu fazla da bir şey beklemedik zaten.
Murat Gürbüzerol (.) sadece nokta diyorum...
Osman Özköylü, gelişiyle takımda oyun olarak bir farklılık elbette oldu. Kurduğu ve sahaya sürdüğü kadroya saygı duyarım. Ama forveti yok denilen bir takımda siz beğenirsiniz beğenmezsiniz ben olsam bir Enes Keleş'i kullanabilirdim.
Haaa bugün kaçanları sorarsanız, forvet olmaya gerek yoktu gol yapmak için, hoca ne yapsın, o mu atacak golü?
Bir de kaç haftadır yazayım diyorum unutuyorum. Arkadaş bizim top toplayıcı çocuklarımız hangi yaş grubu ve kim ayarlar Allah aşkına. O çocukların eğitilmiş olması gerekiyor. Bu konuda bile deplasman yaşıyoruz. Belki önemsiz gibi düşünenler olabilir ama önemli bir konu.
Terör laneti stadyum çevresine kadar sokuldu. Beşiktaş ve Bursaspor taraftarına geçmiş olsun diyerek şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara Rabbim şifa versin. Ülkemiz üzerinde çirkin hesaplar yapanları da kahrı perişan eylesin...
Saygılarımla...