Ne içimizdeki hainler ne de sınırlarımızın dışındaki hainler boş durmuyor. Her defasında olduğu gibi bu defa da kalleşçe saldırdılar, 5 askerimizi El Bab'da kahpece şehit ettiler. El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ tarafından 20 Ocak 2017 tarihinde bomba yüklü araçla düzenlenen kahpe saldırıda 5 asker şehit oldu ,9 asker yaralandı. El Bab şehitlerinin isimleri ve memleketleri; Emre DORUK ( Giresun - Alucra ),
Mete CAN (Hatay-Dörtyol), Bahattin BAKIR (Zonguldak- Devrek ),Ramazan TAŞKIN ( Samsun- Çarşamba ),Saim TOPAL (Erzincan - Otlukbeli ) .Özetle söylemek istediğim şu… Yine Karadeniz'in şehitler haritasındaki yeri çok net. Şehit acısı bu defa da Samsun'u ıskalamadı. Samsun Çarşamba'da El Bab şehidimizin acısı var. Samsun Çarşamba'ya bu acıyı yaşatan teröristlerin Allah belasını versin. Hepsinin kökü kurusun.

Şehit ateşinin düştüğü yeri yalnız bırakmıyoruz. Yine Çarşamba'da şehit ateşinin düştüğü o noktadayız. Tam bir ay önce yine Çarşamba'da Rıdvan Paşa Camisi'nin avlusunda Suriye'de El Bab'da şehit düşen 16 kahraman askerden birisi olan Samsunlu Şehit Piyade Uzman Çavuş Hasan Kavuz'un cenaze namazını kılmıştık. Hepimizin ortak dileği ve duası, son olmasıydı.Maalesef son olmadı.El Bab yine yaktı yüreğimizi ,hem de çok derinden.Bu defa da yine El Bab'da şehit düşen kahraman Uzman Çavuş Ramazan Taşkın'ın cenaze namazını kıldık. Yine şehitlerimizi kalbimize gömdük.Yine son olsun dileklerimizi tekrarladık. Neresinden bakarsanız bakın ama mutlaka empati yapın. Şehit acısı kolay değil. Bu acıyı başka acılarla karıştırmayın.Bu neyin bedelidir?Anlamaya çalışın.Bu neyin bedelidir diye sorgulayın.Mevzubahis olan vatansa ,gerisinin teferruat olduğunu unutmayın. Yastayız, öfkeliyiz, canımız yanıyor… Her şeye rağmen gün birlik olma günüdür. Kırıp , dökmeden, şehitlerimizin aziz ruhlarını taciz etmeden sessiz bir tepki vermek, tüm hainleri korkutacaktır. Kanlı terör örgütleri eninde sonunda, ilk önce şehitlerimizin silah arkadaşlarına bu hainliklerinin, bu yaptıklarının hesabını verecektir. Bu milletin evlatlarını kahpece saldırılarda şehit etmek büyük şerefsizliktir. Kahpelik yapan, hainlik yapan bütün teröristler; sadece bu milletin değil, bütün insanlığın düşmanıdır. Hainin dinlisi dinsizi iyisi kötüsü olmaz hain haindir.

Samsun Çarşamba'dan bir ay içinde sonsuzluğa iki şehit uğurladık. Bu uğurlamalar anaların, babaların, kardeşlerin yüreklerine kor ateşler düşürürken canımız çok yandı. İki şehidimiz de Suriye'de El Bab'da şehit düştü, ikisi de uzman asker. Samsun Çarşamba, şehit ateşi ile yanıyor. Binlerce insan, Çarşamba'da mahşeri bir kalabalık oluşturmuş. Ne acının ne de öfkenin tarifi yok. Yaşadığımız güzel günler için ödenen büyük bir bedel var. O bedeli ödeyen bütün şehitlerimize minnettarız. El Bab'da şehit düşen bütün kahramanlara ve Çarşambalı şehidimiz Uzman Çavuş Ramazan Taşkın'a Allah'tan rahmet ,Türk milletine ve şehidimizin acılı ailesine sabır diliyorum.Başımız sağolsun.