Haftalar hızla ilerliyor, her maçta puan kaybetmeye tahammülü olmayan bir Samsunspor izleyeceğiz.
Evet iyi transferler yaptık..
Peki kötü transfer mi yapan oldu ki?
Elbette hayır, bazı takımlar süsledikleri hayallerini sezon sonu yaşayabilmek için, bazı takımlar tehlike çemberinden uzaklaşıp sezon sonu korkulu rüya görmemek için inanılmaz transferler yaptı. Lig bitiminde hayallerine ulaşamayan takımların birçoğu milyon dolarlarla yaptıkları transferler sonrası borç yığını bırakarak camialar kongrelere giderken, bazı camialarda paraşütsüz ligden lige düşerek yok olup gidiyor.
Şimdi bizler de korkulu rüya görmemek için, Allah muhafaza küme düşerek yok olmamak için bunların mücadelesini vereceğiz.
Bu hafta önemli sınavlardan birini Sivas deplasmanında oynayacağız. Son küme düştüğümüz maçta takımımızın başındaki Mesut Bakkal, şimdi Sivasspor'un başında Samsunspor'u devirmenin hesaplarını yapıyor. Yine küme düştüğümüz maçta oynatılmayıp, Bakkal'ın kendisiyle ilgili ilginç ve aşağılayıcı açıklamalar yaptığı o zamanki gol makinemiz Gekas, bu kez bize karşı kullanacağı en etkili silah.
Lige verilen kısa arayı yoğun kar yağışı nedeniyle Antalya'da değerlendiren takımımız, yaptığı hazırlık maçını Giresunspor karşısında farklı kaybetti. Belki bize yakışmadı ama, sirkelenmemiz açısından iyi bir uyarı oldu bizim için.
Takım güven veriyor, Sivasspor maçı, her ne kadar üç ihtimalli olsa da oradan puansız döneceğimize inanmıyorum. Aksi bir sonuç da olsa sakın haa, kulübümüzü yıpratacak hamlelerden kaçınarak, yıkıcı değil yapıcı eleştirilerle birlik beraberlik sağlayarak şu cenderenin içerisinden takımımızı kurtarmanın hesaplarını yapalım.
Bu arada Samsunspor eşya piyangosu biletleri satışta ama fiyatlar uygun olmasına rağmen taraftarlarımızın duyarsız olmasına bir anlam veremiyorum.
Hani arkadaş tek sevdandı...
Hani arkadaş günlerden Samsunspor'du...
Peki şimdi ne oldu?
Bir bilet te sen al kampanyasından yola çıkarak, sevdamıza lütfen sahip çıkalım..
Şehrimizi gurbette temsil edenlere sesleniyorum...
Samsun günlerinde Samsun gecelerinde boyunlarına atkıları takarak şov yapan Samsun federasyon başkanları ve üyeleri, ses gelmiyooooor...
Kulak vermeyen sağırdır... Samsun ismi ağırdır... Taşıyamayanları bu ağırlık bir gün olur bağırtır...
Haydi bakalım kazamız mübarek ola... Özköylü ve ekibine Bakkal yolunda başarılar diliyorum...
Saygılarımla...