Lige verilen aranın ardından yirmi altıncı hafta maçlarını da geride bıraktık. Haftanın son maçıydı Samsunspor- Balıkesirspor maçı.
Her karşılaşmanın heyecan ve stresi başka olur. Bu karşılaşma öncesi diğer maçların tamamının oynanıp bütün rakiplerin puan kaybetmesi tarafımızca sevindiriciydi.

Son haftalara bakarak Samsunspor'un sıralamadaki yeri rahat bir nefes aldırıyor gibi de olsa, ateş hattıyla olan sadece bir puanlık fark, tehlikenin halen ensemizde olduğunu hatırlatıyordu.

Maça gelince...
Rakip Balıkesirspor'un kaybedecek çok bir şeyi yoktu aslında. Düşme hattına uzak, ancak kazanması halinde play-offla aradaki puan farkı daha azalacaktı. Maçın başında Samsunspor'u üzerine çeken ve Burak Çalık gibi hızlı adamlarıyla kontradan gol arayan bir Balıkesirspor izledik. Osman Hocanın rakibi önde basmak için oyuncuları uyarması, tabiri caiz ise adeta yırtınırcasına kulübe önünde raylı sistem gibi gelişini izledik.
Maçın ilk yarısında Murat Gürbüzerol'dan muhteşem bir gol izledik. İkinci yarıya mağlup başlayan rakip gol yollarında daha atak oyuna başladı.
Taraftarımız mükemmeldi top rakipteyken yaptıkları ıslık protestosu neredeyse iki pas yaptırmadı. Hafta içi müsabakası olmasına rağmen tribünleri dolduran o büyük taraftarlar gecenin yıldızlarıydı.
Kadro öyle olsaydı böyle olsaydı demiyorum. Başlama düdüğüyle birlikte çok istekli aslanlar topluluğu oyuncular, çok isteyen teknik ekip çok ama çok isteyen cefakar ve fedakar taraftar topluluğumuz vardı...
Emeği geçenlerden Allah razı olsun, tüm rakiplerin de puan kaybettiği haftada üç değil, altı değil, dokuz puan değerinde bal küpünde baldan tatlı üç puan aldık. Haftaya Urfa deplasmanı, dost şehirde olacağız. Kalan maçlarımızda sevdamıza başarılar diliyorum.