Muhteşem bir coşkuyla uyandı, Samsunspor taraftarları bugün. Sabahın erken saatlerinde formasını sırtına takanlar düştüler Samsun caddelerine. Kime sorsak kazanmaktan başka çaremiz yok, gece uyku gözüme uyku girmedi gibi sözler duyuyorduk insanlardan. Saat 13.00 gibi tesislerin yolunu tutan taraftarımız muhteşem bir meşale şovla takıma stadyuma uğurladılar.
Soyunma odasından sahaya çıkan futbolcular, bu kez de görsel olarak muhteşem diye bileceğimiz bir koreografi ile karşılaştılar. Taraftar doksan dakika destek verdi. TRT spikeri Cihan Beşevli'nin müthiş anlatımı eşliğinde; tüm Türkiye'nin konuşacağı muhteşem görsel görüntüye şahitlik yaptık.
Evet galip geldik ama kolay mı oldu? Elbette hayır, karşılaşmada doksan dakika stres yaşarken, gol oyuna sonradan giren Gökay İravul'dan duraklama dakikalarında geldi.
Maça iyi başladık, iyi baskı kurmamıza rağmen bir türlü gol yollarında şans bize gülmedi. Kone çok mücadele ediyor fakat yalnız kalıyor. Göksu, Murat yine beklenenden uzaktı. Maçın başında Tom Muyster'in çıkardığı yüzde yüzlük pozisyon, maçın kırılma anıydı.
Devre arası F.Bahçe'den transfer edilen Caner Koca bitime üç hafta kala bugün ancak ilk on birde forma şansı bulabildi. Yetenekli bir oyuncu ama çok pas hatası yaptığı gibi rakip oyuncular zaman zaman adeta yürüyerek geçtiler.
Sonuçta stresli başladığımız günün sonunda bize bu mutluluğu yaşatanlara emeği geçen hocasından futbolcusuna yönetiminden büyük taraftarımıza kadar her kese çok teşekkür ediyoruz.