9 Temmuz günü KK'nın adalet yürüyüşü Maltepe büyük buluşmasıyla bitecekmiş. Yolda kendisine katılanlar arasında BBC muhabiri Mark Lowen de varmış. Gezi kadrosu tamamlandı diyor Akşam Gazetesi manşeti. Adalet filmi sahneye koyulmaya çalışılacak belli ki!

Yakın tarihimiz 12 Eylül 1980 öncesinde darbecileri iktidara getirmek için kaos ortamını oluşturmayı başarmışlardı. Sağ sol, Alevi-Sünnî çatışmaları yaratabilmişlerdi. 70-80 arası tarihini bilenler, o süreçte yaşananları hatırlayacaklardır. Hatırlamayanlara kaynak Vebal romanını yazdım, okuyup o acı gerçekleri öğrenebilirler. O dönem iktidar muhalefet sorumlu davranma çağrılarına kulak tıkamış, her olay ve durum karşısında birbirini suçlamaktaydı. Yazık ki o günlerin bu kötü alışkanlığı, henüz yok olmadı. Yine çok yazık ki bizim millet adına ülkücülük mücadelesi verenlerden bir grup da iktidar mücadelesi yolunda bu suçlama furyasında rol alıyorlar. Önce Devlet Beye bayrak açtılar. Onun kurmaylarına yapılan operasyonu bile bile. Acaba diyorum iktidar hırsları kişnetilerek benzer operasyonun figüranları yapılmak istenebilecekleri hiç akıllarından geçirmiyor mu? MHP oyları düştü gerekçesiyle yola çıktılar. Ancak oyların düşme nedeni konusundaki teşhisleri doğru değil bana göre.

Devlet Bey, oylarının düşme nedenini doğru tahlil ettiği için değiştirdi politikasını. Anadolu halkının ve dünya mazlumlarının sesi olmuş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı gibi 7 düvele karşı 'Dünya beşten büyüktür(!)' diyebilen bir yürek karşısında yıkıcı muhalefet yapmanın milletle ters düşmek olduğunu anladı ve onunla bir olup millet çoğunluğu %50+1 ne diyorsa o dedi, gidiyor.

Duydum ki parti kuruyormuşsunuz saygıdeğer ülkücüler! Yazık, çok yazık! Okuyun Allah aşkına destanlarımızı, Nihat Sami Banarlı'nın Resimli Türk Edebiyatında vurgulanmış totemleşmenin nasıl gerçekleştiğini. İktidar hırsı uğruna bu büyük millete çektirenleri görün tarihî eserler içinde, halkı kavga ortamına çekmenin nelere mal olduğunu!

Dün Atatürk'ün müzikli bir videosunu yayınladım sosyal medyada. Kimlerle bir olduğu kare kare görülüyordu. Millet için milletle nasıl yürüdüğü fotoğraflarda bile açıkça görülüyor. Milletin duası ve Allah'ın rızasıyla bu son Türk devletini nasıl var ettiğine dikkat edin! İktidar hırsına kapılanlar onun dava arkadaşları arasında da vardı ama millet itibar etti mi? Siz kiminle dans ediyorsunuz?

Siyasî yaşamı boyunca hiç seçim kaybetmemiş, yani milletine kendini kabul ettirmiş bir lidere karşı yürüyün bakalım nereye gideceksiniz? Adaletsizlik varsa siyasî kimliksiniz kardeşim, kabul etmeyecek mi sizi? Gidin huzuruna, böyle böyle… İşte kanıt işte belge deyin, bu mahkeme Ergenekon-Balyoz davalarındaki gibi adaleti çiğniyor, millet adına çare bulalım deyin. Kabul etmezse millet görür bunu. Bilmiyor musunuz siz, hala ders almadınız mı? Gezi, Mit olayı, 17-25 Aralık, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında millet nasıl durdu?

Tarih boyunca yüce değerler üzerinden milletimizi birbirine düşürerek böl yönet felsefesiyle birçok senaryo hazırlandı ve filme çekildi. Çok şükür ki bugün biz bu filmi görmüştük diye uyanık duruyor vatandaşlarımız. Film kahramanlarını tanır oldu. Niyetleri görebiliyor. Siz de uyanın artık!