Şehrimiz yaklaşık bir aydır çok hareketliydi. Olimpiyatlarda binlerce kişiye ev sahipliği yaparken hiç bir güvenlik sorunu yaşanmadı. Hemen ardından oynanan Süper Kupa finali o kadar çok konuşuldu ki, ilk resmi maçın tarafımızca oynanmamasına tepki olarak hatta passolig kırmaya kadar gitti.

O maçı da geride bıraktık bilanço çok ağır, kırılan koltuklar, reklam tabelaları, patlayıcı maddelerden zarar gören çimler, lavabolar, hasar gören passolig gişeleri, misafir takım seyircisi önündeki ağın parçalanması, kısacası daha jilatininden yeni çıkmış güzelim stadyum bir final maçı sonrası 'Süper Kupa finali, süper rezalete' dönüşerek ne hale geldi.

Bu nasıl taraftarlık bu nasıl insanlık, o kadar polis kamerası var, kesinlikle tespiti yapılıp bu tarzda kamu malına zarar verenlere taraftarını şiddete teşvik edenlere ömür boyu stadyumlara girişleri için men cezası, açıkçası yıldıracak cezalar verilmeli. Maç sonu Konyaspor taraftarının sahaya inmesinde özel güvenlikler inanılmaz direnç göstererek olası bir faciayı önlediler.

Şimdi gelelim Türkiye Futbol Federasyonu'na...
Ne yaptığını bilmeyen aldıkları her karar olay olan, insanları futboldan soğutan eyyy federasyon.
Hiç bir taraftarın istemediği passoligi getirdin memlekete. Bu gerekliydi de peki bu müsabakada yani bu tür finallerde neden uygulatmıyorsun? TFF 2. Ligi müsabakalarında passoligsiz yirmi bin seyirciyle oynanan maçların can güvenliği yok mu? Ya da başka ülkede mi oynanıyor. Demek ki oynanabiliyormuş değil mi?

Stadyumda çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor, hafta sonu oynanacak ligin ilk maçına yetiştirilmesi için gece gündüz çalışmalar sürüyor. Bu final bizleri üzdü ama daha buraya başta milli maçlar olmak üzere çok maç verilecek. Bakınız Konyaspor Süper Lig'e sürpriz bir şekilde yükselmişti. Arka arkaya verilen milli maçlar, Konya seyircilerini tribüne çektiği gibi Konyaspor'un işine yaradı. Bizlerde bu önemli yatırımların meyvesini elbette yiyeceğiz.

Bizleri heyecanlandıracak transferler Samsun'a geldi. Şimdi sıra bizde 'O Sene Bu Sene' olsun istiyorsak, küskünlükleri, dargınlıkları ortadan kaldırıp var mısınız coşmaya?
Samsunspor taraftarı büyüktür, kardeştir, sadece bölücülük yapan kalleştir. Onun için araya fitne sokmak isteyenlere fırsat vermiyor, pazar akşamı yeni evimizde buluşuyoruz...
Neden mi? Çünkü Bir Sevdadır Samsunspor...