Tff 1. Ligi'nde üçüncü haftayı puansız kapatan iki takım dördüncü haftada bir birlerini kırmayarak, karşılıklı attıkları birer golle hanelerine birer puan yazdırdılar.
Oyuna çok kötü başladık. İlk on beş dakika tek kale oynayan bir Erzurum B.B izlerken, Rize'ye neden geldiğini ne yaptığını bilmeyen sahada yürümeyen bir Samsunspor vardı.
Çağrı ve Kenan orta sahada verimsiz olunca; takımın mekanizması bir türlü çalışmadı. İlk yarıya bakıldığında, sadece ne yaptığını bilen ve puan almamıza vesile olan iki tane yüzde yüz gol çıkartan Furkan'ı kutlamak lazım. Dördüncü hafta geride kalırken; adeta bu kale benim kimseye vermem dedi Furkan. Bence Sifakis değil de iyi bir yerli kaleci transferi olabilirdi.
Ahmet Cebe...
Yabancı transferlerde dahil en iyi transferimiz diyebilirim. Sahada yürümeyen bir takımın içinde üç günlük yeni transfer Ahmet Cebe yıllardır bu takımın oyuncusu gibi hem uyumlu hem de sahada koşan en istekli oyuncuydu. Maç sonu Taraftarın 5e5i ve Haberaks Tv farkıyla kendisiyle röportaj yapma şansı bulduk. Bu takımın şampiyon olacağına inandığını söylerken, Samsunspor taraftarına övgüler yağdırdı.
Kazanamayız görüntüsündeki maçta ne zaman ümitlendik. 54. dakikada yediğimiz golün ardımdan taraftarımızın 'oyna oyna oynasana ....' tezahüratı oyuncuları adeta sirkeledi. Samaras'ın yerine oyuna giren H. İbrahim Pekşen'le önce 56'da sonra 58'de ciddi pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Yine maçın sonlarına doğru Pekşen'le öyle bir gol kaçırdık ki evlere şenlik.
Bu ligde yabancı oyuncuların fiziki gücünden iyi faydalanacaksın. Açıkçası siyahilerinden. Gerek bulduğumuz penaltı gerekse sonraki pozisyonlarda Chibuke ve Angan'ın bariz farkı ortaya çıktı.
En çok eleştiri Samaras'a geliyor. Sivasspor hazırlık maçındaki oyunun çeyreğini oynamadı. Stadyuma girerkenki mutsuz yüzü ve İstiklal Marşı söylenirken oyuncuların omuz omuza duruşuna karşın Samaras'ın arkadaşlarından gözle görülür bir mesafede duruşu gözlerden kaçmadı. Söylemiştim yine söylüyorum bu adam isteksiz ve mutsuz nedenini bilemem.
Bu kadroya Ayite de takviye olunca daha iyi oluruz fakat lig uzun maraton cezalısı var sakatlığı var yeterli olur mu bence olmaz. Devre arası acilen bir forvet transferi yapılmalı. Yönetim yok ince eliyoruz yok efendim sık dokuyoruz diye oyalanırsa yine adamın elinden eleği alırlar yönetime duyurulur...