Samsunspor'un başkent çıkarması, adeta muhteşem oldu.
Kırmızı- Beyazlılar Teknik Direktör Alpay Özalan'dan boşalan koltuğa gelen Gençlik Geliştirme Sorumlusu Besim Durmuş'un başında çıktığı Balıkesir Baltokspor maçından 2-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı.
Muhteşem zafere ulaşmamız için tek 45 dakika yeterli oldu. Umut yolculuğumuz galibiyet çığlıklarımızla tadından doyulmaz bir hal aldı.
Dile kolay kazanamama stresi, Samsunspor'u kaos ortamına sokmuş, yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların ve en önemlisi taraftarın suratını düşürmüştü.
10 kişi kalan Balıkesir karşısında Samsunspor, sahadan zaferle ayrılarak kaos ortamını da bence bertaraf etmiş oldu.
Umutlar yeniden yeşerdi, uzun bir aradan sonra biz basın mensupları sevinç fotoğrafı çekme mutluluğu yaşadı.
Kazanma hırsı bürümüş Göksu'nun, ilk yarı bitiminde soyunma odasına giderken 'bu maç alınacak, başka çare yok' sözleri tüm futbolcuları umutlandırmış kendine olan inancını yerine getirmişti bence.
Evet Samsunspor, Manisa'dan sonra Ankara 19 Mayıs Stadyumu'ndan da 3 puanla ayrılan takım oldu. Sevdamızın peşine geldiğimiz Ankara'dan biz de dönüş yolumuzu güle oynaya geçirme fırsatı bulduk.
Maç sonu yapılan basın toplantısında Samsun'un öz çocuğu Besim Durmuş'un açıklamaları da dikkatimi çekti. En çok takıldığım yer ise 'Bana fırsat verilirse bu takımı daha iyi yerlere getirebilirim' sözü olmuştu. Kendi kanaatim Besim Durmuş'a bir şans verilmesi. Daha önce bu ligde birçok takımda çalışan futbol ve oyunu okuma bilgisi ile BESİM DURMUŞ bence biçilmiş bir kaftan.
Galibiyet yazısını yazmak, sevinç fotoğrafları çekmek paha biçilmez oldu benim için.
Gece yarısı düştüğümüz deplasman yolundan zaferle dönüyoruz. Var mı bundan daha büyük mutluluk...