Vatan topraklarını ve istiklalimizi ecdadımızın canları ve kanları uğruna bizlere emanet ettiği şekilde korumak , kollamak ve varlığımızı ebediyete kadar sürdürmek için dün olduğu gibi bugün de büyük bedeller ödüyoruz. Milletçe ödediğimiz en ağır bedelin ise can ve kan olduğunu asla unutmuyoruz. Kınalı kuzuları ,vatan evlatlarını şehit veriyoruz…

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 21 yaşındaki Uzman Jandarma Onbaşı Mehmet Kızılca, memleketi Karaman'ın Ermenek İlçesi Güneyyurt Beldesi'nde 4 Ekim 2017 günü binlerce duyarlı vatandaşın duası ile cennete uğurlandı. Şehit ailesi için evlatlarını sonsuzluğa uğurlamak elbette kolay değildi. Ama onlar hem metanetli hem de mağrurdular. Öyle ki şehit babası Mustafa Kızılca, oğluna veda ederken sadece kendisi değil ,bütün ülke şehit Uzman Onbaşı Mehmet Kızılca ile gurur duydu. Şehit babası Mustafa Kızılca'nın şehit oğluna vedasında söylediği sözler bütün Türkiye'yi ağlattı .'Yakışıklı oğlum benim. Nasıl kıydılar sana.' Bu sözleri duyup tüyleri diken diken olmayan, canı acımayan var mıdır? Babasının yakışıklı şehidi hepimizin canını acıttı. Mehmet Akif Ersoy bakın ne güzel söylemiş.' Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! /Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! /Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. /Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i..' Biz sıcak evlerimizde huzur içerisinde yaşarken, çocuklarımızın saçlarını sevgiyle okşarken birilerinin bizim huzurumuz için ödediği gerçek bedeli unutmayalım. Ne canlar gidiyor, ne ocaklar sönüyor,dün olduğu gibi bugün de ne güneşler batıyor.… Nice yakışıklı vatan evlatları, vatan hainlerinin hedefi olup Hakk'a yürüyor. Çok ağır ve çok büyük bedeller ödeniyor. Çanakkale savaşlarında yapamadıklarını aynı kinle yine yüce Türk milletinin içine ajanlarını sokup nifak tohumu ekerek yeniden yapmaya çalışıyorlar. Hain planlarını uygulamak için PKK'yı ve diğer terör örgütlerini maşa olarak kullanıyorlar. İçimizdeki hainlere hançer verip kudurmuş köpekler gibi saldırtıyorlar. O hainler askerimizi, polisimizi pusuya düşürüyor. Yine o hainler, canlı bomba olup, sivil ve masum insanları hatta çocukları bile acımasızca katledebiliyor. Bir düşünseler ,bir de tarihe dönüp baksalar hep yenildiklerini yine yenileceklerini görecekler. Ama bunu yapmıyorlar. Teröristler akıttıkları kanda boğulup,sonsuza kadar yok olmaya devam ediyorlar. Bu hain sürecin bedelini canları ve kanlarıyla ödeyen vatanımızın güzel evlatlarına minnettarız. Bu yüzden babasının yakışıklı oğlunu asla unutmuyoruz. Yakışıklı şehidimizi unutursak kanımız kurusun.

Bu haini bol coğrafyada, ödediğimiz bedellerin karşılığında bu topraklar hepimize vatan olmaya devam ediyor. Cennete uğurladığımız şehitlerimizin hepsi yakışıklı ,hepsi babasının yakışıklı oğlu…Onlar bizim için şehit düşüyorlar …Unutmayın ,unutmayalım, unutturmayalım!