Bu taraftara sevinmek haram oldu sanki...
Gaziantepspor maçını saymazsak, biri içeride diğeri dışarıda olmak üzere son iki maçta bu takım ne oynadı bilen var mı?

Ben söyleyeyim, sistemsiz ve korkak bir oyun, son haftaların en formsuz takımı Boluspor deplasmanında bile biraz üzerine gitsek, kazanacağımız bir maçı kaybettik. Hadi deplasman taktiğindi bir puana yattın desek, peki evinde yetmiş dakika korkak oynanmasına kim ne açıklama yapar. Bize oldu her yer korku tüneli. Kime cesaret toplayacağız, kimi yeneceğiz. Bu zihniyet ve oyunla bu takım hedefe oynayamaz kimse kimseyi kandırmasın.

Yabancılarımız evlere şenlik, adı üzerinde yabancı transfer demek kurtarıcı demektir. Bizdeki yabancıların sergilediği oyunu, alt liglerden alacağın yerliler bile rahat sergiler. Angan efendi, sakatlanmış olabilirsin ama henüz oyunun üçte biri oynanmışken direkt soyunma odasına gitmeniz saygısızlıktır. Sedye ile çıksan anlarım. Chibuke'nin nazı kime onu da anlamadık. Samaras maç boyunca gayet başarılıydı ama kaçırdığı gol evlere şenlik.

Bugün bir gol yiyip mağlup olsaydık belki kaleci Furkan'ı eleştirecektik. Bir gol yiyebilirsin ama bu takım gol atamıyor, kazanmak için de gol atmak gerekiyor. Takımın bir forveti yok, her hafta sürpriz birilerinin sahneye çıkmasını bekliyoruz.

Rakip takımın, bizim yarı alandan kullandığı gerek serbest vuruşlarda gerekse köşe atışlarında ileri uçta bir oyuncumuzu bırakamıyoruz. Deplasmanda olsa belki kabullenilir, o da belki iyi de arkadaş sergilediğiniz bu kadar aciz ve ezik oyunla tribündekileri kanser ediyorsunuz. Lütfen oyuncusundan teknik ekibine kadar herkes nerede olduğunun bilincine varsın. Sadece alacağınız parayı değil, aldığınızı hak edip etmediğinizi de düşünün. Vicdanınızı elinize koyun takıma gönül verenleri de düşünün.
Şimdiiii Sayın Erkurt başkan...
Transferlerdeki yaşadığınız olumsuzlukları kamuoyu ile paylaştınız. Son dakikada uçağa binmeyen Fransız ve bilet yakan transferler vesaire. Ne zaman? Transfer süresinin dolmasına haftalar günler kala değil son bir saat kala. İşin bu boyutu taraftarı ilgilendirmez, taraftar icraata bakar. Sona kalan işine yarayanı değil kendine kulüp bulamayanı alır. Ayrıca sayın başkanım, harika güneşli bir pazar gününde tribünler neden boş? Diyeceksiniz ki gelmeyenlere sor bana mı soruyorsunuz? Evet size neden soruyoruz, çünkü siz bilet fiyatlarında inat ediyorsunuz, bir öğrenci ve maratona gelen gırtlak patlatan dar gelirli için bu fiyatlar fazla arkadaş. Kimse kusura bakmasın, bu ligde ve 33.919 kapasiteli bir stadyumda kale arkası 5 TL, maraton 10 TL olmalı. Taraftarı bu kadar küstürüp stadyumdan uzaklaştırmayın benden söylemesi, yarın geç olacak bilesiniz.