Söylenecek o kadar çok şey var ki ama herkes affedersiniz görmezden geliyor. Engin Hoca, bu kadroyu bilerek geldi şimdi mırın kırın ediyor.
Yedi haftadır daha on birini kuramadın sayın hocam. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz forvetsiz oynuyoruz diye haftalardır bağırıyoruz Muhammed Beşir'e şans ver diye, siz adamı ateşe atar gibi 3-0 mağlupken, son on sekiz dakika oyuna alıyorsunuz.
Simdi Sayın Tutu ve yönetimi...
Balıkesirspor maçıyla Besim Durmuş saati çalıştırdı derken siz tuttunuz sözde ipekten saat astınız duvara. Ne oldu arkadaş, yerli malı yaramıyor mu bize? Ne rahatsızlık veriyor size. Yakaladığımız havayı kaybettik.
Ben gelmeyen taraftara da kızamıyorum artık. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a taraftar konusunda destek olmuyor diye kızarken, iyi de sizin ne farkınız kaldı Sayın Yılmaz'dan.
Neye sitem edeceğimizi bilemiyorum. Stadyum atılmış şehrin dışına, ulaşım sıkıntı. En azında bilet konusunda duyun sesimizi diyoruz umurunuzda değil. Rakip taraftar sayenizde bize deplasman yaşatıyor. Adam gibi kırmayalım eleştirilerimiz yapıcı olsun diyoruz bunu da siz anlamıyorsunuz.
Eğer utanmazsanız siz maç bilet fiyatlarına, Yusuf Ziya başkan da maç günleri tramvay ücretlerine zam yapsın. Ayıptır yaaa taraftardan gelecek hasılata kaldıysanız bırakın gidin lütfen.
Haaaa sakın aday mı var demeyin, evet aday var, bu takımın simitçisinden boyacısına, kabortacısından garsonuna taşeron işçisine kadar cefakar ve fedakar taraftarı var. Yazımın başında yazdığım gibi kimse görmezden gelmesin.
Yeter artık ne bizlere ne gurbette cebinde Samsun kimliği taşıyanlarda sokağa çıkacak hal bırakmadınız. Hani diyorsunuz ya kulüp yönetilebilir hale geldi diye, iyi de yönetilebilir kulübü yönetemiyorsunuz işte arkadaş.
Bu maç sonrası yaygın basın, Samsunspor yönetilebilir kulüp demeyecek 4-0'lık rezaleti anlatacak. Bilmem anlatabildim mi? Evimizde Altınordu ve Eskişehirspor'dan iki maçta sekiz gol yedik...
Yeter artık, radikal kararlarla birlikte ne yapılacaksa yapılsın...
Soğuttunuz milleti stadyumdan maçtan Samsunspor'dan.