8 Aralık akşamı Haber Medya Grubu tam kadro olarak Sheraton Otel'deydik.

Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Borsan Grubu Şirketleri'nin yönetici kadroları, Samsun Medicana Hastanesi Yönetim Kadrosu, Haber Gazetesi yazarları, Haber Gazetesi yöneticileri, Haberaks TV yöneticileri, Haber Radyo yöneticileri, Haber Hayat Dergisi yöneticileri ve her şeyin de başında emekleriyle, enerjileri ile, çalışmalarıyla, alin terleriyle, Karadeniz'in en büyük medya grubuna kan veren, can veren, hayat veren Haber Medya çalışanları salonu doldurmuştu.

***

Haber Gazetesi'nin 13. kuruluş yıldönümü harika bir geceyle kutlandı.

Gecenin açılışında Haber Medya Grubu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Şenocak, herkesi ismi ile tanıtarak, salona alkışlattırdı.

Herkesi ayrı ayrı onurlandırdı.

Ne kadar güzel bir davranış.

***

Daha sonra mikrofona gelen, Haber Medya Grubu'nun diğer Başkan Yardımcısı Sayın Necdet Uzun, Haber Grubu'nun bir aile olduğunu başarıları paylaşarak, grubu büyüttüklerini anlattı.

En son olarak da Haber Medya Grubu Başkanı Sayın Adnan Ölmez mikrofona davet edildi ve şunları söyledi: 'Birlikte çalışarak, ben değil biz diyerek, yöneticilerimizle, çalışanlarımızla aynı amaca odaklanarak Türkiye'nin 3. büyük medya grubunu yarattık. Bu başarı hepimizin. Bu akşam Bunu kutlayalım. Herkese teşekkür ediyorum' dedi.

***

Haber Gazetesi'nin emektar insanları da unutulmadı.

Onlar da plaketlerle onurlandırıldı.

Gece güzel başladı, güzel devam etti.

***

Kurum kültürü durup dururken kendiliğinden oluşmuyor.

Çalışanlara değer vermek, onlara bunu hissettirmek, onları onure etmek, onları motive etmek, onların yaşamlarına dokunmak hem güzel hem de kurumsal verimlilik için gerekli.

Kurumsallaşmak, ancak bu davranışlarla mümkün.

Çalışanları benimseyerek, onlara çalıştıkları kurumu benimseterek.

***

Haber'in kuruluş gecesinde tüm katılımlarda tatlı bir heyecan ve yüzlerinde mutluluk gördüm.

Bir yerde insana değer öne çıkıyorsa, birlikte başarmanın mutluluğu paylaşılıyorsa buna teşekkürle karşılık vermek gerekir. Eski bir köşe yazarı olarak da bu da bana düşsün.

***

Haber Gazetesi'nin 13. Yılını kutladığımız bu güzel geceye emek verenlere ve Haber Medya Grubu'nun yöneticilerine teşekkürler.