Yazının başlığı Allah'ın kelamındandır. Yani Kur'an-ı Kerim'dendir.

Dünyanın her tarafında akan kan Müslüman kanıdır.

Dünyanın mazlumları Müslümanlardır.

Buna karşı dünyanın zalimleri de emperyalistlerle birlikte Müslümanlardır.

Müslümanlar her yerde ezilmekte ve horlanmaktadır.

Geçmişte ve hatta günümüzde mazlum Müslümanlar namaz kılan, oruç tutan zalim dindaşları yerine namaz kılmayan, oruç tutmayan ve hatta dininden olmayan kafirlerin adaletine sığınmaktadırlar.

Zalim Müslüman mı, yoksa adaletli kafir mi?

İslam coğrafyasındaki insan hakları ihlalleri Hıristiyan Batı dünyasından daha çok olmaktadır.

Örneğin; Müslümanlar Esed'in zulmünden kaçarak Türkiye'ye sığınmış fakat Müslüman Hacının zulmünden kurtulamamıştır. İnşaatta çalıştırdığı Türk'e 70-80 lira, aynı işi yapan Suriyeliye ise 40-50 lira vermektedir.

Buyurun abdestsiz cenaze namazına…Bu sadece örneklerden bir örnek. Bunları görmeden zaferi ve Allah'ın yardımını göremeyiz.

Müslüman'a yalnız Hıristiyan ve Yahudiler değil, Müslüman zenginler ve yöneticiler de zulüm yapmaktadır.

Bizler bir taraftan zulüm yapıyor, diğer taraftan da kurtuluş için toplu dualar yapıyor, mazlum ölülerimiz için de yine toplu gıyabi cenaze namazları( ki, Hanefiler için mekruhtur) kılıyoruz.

Nüfusa bölündüğünde nerede ise her dört kişiden birimizin arabaya sahibi olan bir ülkede yaşıyoruz. Suud Aile fertlerinin her biri nerede ise bir devlet bütçesine sahip.

Ve Filistinli kardeşlerimiz de ABD Başkanı'nın, ' yaşadığınız vatanınızı işgalci İsrail'e karşı savunursanız verdiğim ekmeği/ yardımı keserim' tehdidi ile karşı karşıya kalacak, öyle mi?

Ve de dualarımız olacak, öyle mi?

Şöyle buyuruyur yüce Allah: '(Ey müminler!) Yoksa siz, sizden önce gelip geçenlerin başına gelenler size de gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Yoksulluk ve sıkıntı onlara öylesine dokunmuş ve öyle sarsılmışlardır ki, nihayet Peygamber ve beraberindeki müminler:

Allah'ın yardımı ne zaman! Dediler. Bilesiniz ki Allah'ın yardımı yakındır.'(Bakara, 214)

Selam ve sevgi ile...