'Türkiye'nin sol aydının, sanatçının ve politikacının ortak özelliği nedir' şeklinde bir soru sorsak acaba ortak cevabımız ne olur?

Yada Sağ – sol aydın, sanatçı ve politikacı arasındaki en belirgin fark nedir?

Peki, 'Müslüman aydının, sanatçının ve politikacının özellikleri nelerdir sorusunu sorabilir miyiz?'

İzin verirseniz bu son sorumuzu cevaplandırarak işe başlayalım:

' ELHÜKMÜ LİLEKSER' kuralınca istisnalar hariç, Müslüman aydın, sanatçı ve politikacı yoktur.

Gelelim sol ve sağ aydın, sanatçı ve politikacıya:

Bu iki aydın, sanatçı ve politikacıyı birbirinden ayıran en önemli özellik dine bakışlarıdır.

Sol aydın, sanatçı ve politikacılarımızın özelde İslam'a, genelde ise dine olumsuz yaklaşımları( burada da istisnalar vardır) onları milletten uzaklaştırmaktadır.

Oysa Anadolu halkı İslam ile et- kemik gibi birbirlerinden ayrılmaları mümkün değildir.

Milletinden kopan aydın, milletin maddi ve manevi değerlerine yabancılaşır. Milletine yabancılaştığı oranda da düşmanıyla bütünleşir. Böylelikle de küresel emperyalizmin uydusu olur.

Sol aydınlarımızın, sanatçılarımızın ve politikacılarımızın bu saplantıları, Türkiye'yi ve Türk milletini yanlış okumalarına , bunun memleket ve milletimiz için büyük kayıplara yol açmakta ve her zaman milletle karşı karşıya getirmektedir.

Aydınlarımız, sanatçılarımız ve politikacılarımız bu saplantılarından kurtulmalı ve milletin değerleriyle barışmalıdırlar. Milletin değerleriyle çatışarak bir yere varılamayacağını tarihin şahitliği ile görmelidirler.

Bu milletin evlatları dağ-bayır, yağmur-çamur, kar-güneş demeden 40 kg. yükle memleketi savunurken ve de bu uğurda kanını akıtıp canını verirken sıcak yatağından ve konforlu, kaloriferli koltuk ve odalardan komut vermek pek kolay olmaktadır.

Milletimizin Suriye'nin ve Türkiye'nin dağlarında gelecek arayışını görmemek için ancak sol aydın, sanatçı ve politikacı mı olmak gerekir?

'Selam ve duamız kanı ve canı pahasına geleceğimizi dağlarda güvenceye almaya çalışan evlatlarımıza' dileklerimizle…