Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından başarıyla gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı Suriye'de (Afrin) devam ederken, Suriye içlerinden Türkiye'deki sivil yerleşim yerlerine YPG'li teröristlerin roketli saldırıları da sürüyor. Türkiye'nin Suriye sınırındaki yerleşim yerlerine Reyhanlı ve Kilis'e zaman zaman düşen bu roketler maddi hasara ve sivil can kayıplarına neden oluyor. Her şeye rağmen bölgede yaşam devam ediyor. Türk halkı bu saldırılara terör örgütünün bölgedeki son çırpınışı olarak bakıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri de anında, roket atılan hedeflere misliyle karşılık veriyor ve terörist unsurları imha ediyor.

Hiç bir şehidimizin kanı yerde kalmıyor. Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristler ciddi kayıplar veriyor. Afrin'de büyük bir bozgun yaşayan YPG'li teröristler sivilleri kalkan olarak kullanırken bir taraftan da Türkiye'de yaşayan sivillere yönelik roketli saldırılarını da sürdürüyorlar. Afrin'den attıkları roketle Hatay Reyhanlı'da 17 Yaşındaki liseli Fatma'yı (Avlar) uykusunda katlettiler. Bu roket saldırıları YPG'nin insanlık suçu işlemekten çekinmediğini göstermektedir. Çünkü YPG sivil yerleşim yerlerine roket atmaktan çekinmemektedir. Oysaki TSK, Afrin'de hiçbir sivilin zarar görmemesi için operasyonu büyük bir titizlikle yapmaktadır. TSK, teröristlerden temizlediği her yerleşim yerinde sivilleri kucaklamakta ve onların güvenliği için siper olmaktadır. 17 yaşındaki liseli Fatma'yı uykuda katleden teröristlere milyonlarca kez lanet olsun. Sivilleri katletmek insanlık suçudur. Bunu unutanlar hala YPG/PKK terör örgütünün yanında ve arkasında durmaktadır. Onların hiç kimseye insanlık dersi vermeye hakkı yoktur. Eğer liseli Fatma'yı uykusunda katleden teröristlere arka çıkanlara sesiz kalırsak bu katliamları onaylamış oluruz. Bunu bizden kimse beklemesin, Liseli Fatma'yı uykuda katleden teröristler bütün sivilleri katletmiştir. Bu olaya böyle bakmak zorundayız. Onların hala destekleniyor olması insanlık adına utanç vericidir. Bu utancı bir madalya gibi boynunda taşımaktan utanmayanların olduğunu biliyoruz.17 yaşında uykusunda katledilen liseli Fatma hepimizin evladı, hepimizin kardeşidir. Olaya böyle bakarsak canımızın acıdığını, yüreğimizin sızladığını hissederiz. Canımızı acıtanlara, yüreğimizi sızlatanlara elbette lanet ederiz. Liseli Fatma'yı uykusunda katleden teröristlere milyonlarca kere lanet olsun.

Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek ayrımı yapmaksızın sivilleri yaşamından ve hayallerinden koparan bütün teröristler insanlık suçu işlemiştir. İnsanlık suçu işleyenlerin itibar görmesi insanlığın itibarsızlaştırılmasıdır. İnsanlık vicdanı, bu çirkin gidişata müsaade etmemelidir. Sivil şehidimiz liseli Fatma'nın ruhu şad, mekanı cennet olsun.17 yaşındaki sivil şehidimiz liseli Fatma yattığı yerde rahat uyusun istiyorsak, teröre karşı duracağımız ve durduğumuz yeri doğru seçelim, kimseye malzeme vermeyelim, kimseye şakşakçılık yapmayalım.

17 yaşındaki liseli Fatma'yı yaşamdan koparanlara ayrımsız lanet olsun demeye korkmayalım. YPG, PYD, SDG ve PKK terör örgütüdür herkes tarafından lanetlenmelidir.