Hepimizin ortak sevdasıdır Samsunspor, ama nedense kimileri yıldı kimileri yoruldu. Çünkü artık bir babanın evladına işte bu bizim Samsunsporumuz diyecek hali kalmamıştı kimsede.
Yıllardır bir alt ligde can çekişen Samsunspor'un sadece tarihlerini anlatabiliyoruz evlatlarımıza. Şu an için ortada başarı olmadığı gibi, hep can çekişen yok olma yolunda hızla ilerleyen bir Samsunspor vardı.
Kayyuma kalınca hepimiz korktuk belki ama şehrimizin valisi, daha doğrusu abisi en önemlisi lideri değerli Valimiz Osman Kaymak Samsun halkı Samsunspor'u önemsiyorsa ben bu işin en yakın takipçisiyim diyerek, şehirde yeni bir sinerji yarattı.
Kayyum sonrası 2 maçtan 4 puan çıkartan Samsunspor, tüm spor camiasını şaşırttı. Samsunspor tarihinin en zor sürecinde ipi göğüslemek için ilk adımı atan değerli Valimize, bizler de destek çıkmalıyız. Şimdi iş büyük Samsunspor taraftarına ve iş adamlarımıza kalıyor. Adana Demirspor maçında Sayın Galip Öztürk'ün sergilemiş olduğu davranışı, Samsunlu ya da Samsun'dan ekmek yiyorum diyen tüm iş adamlarımızdan bekliyoruz. Dirilişimiz böyle şahlanacaktır. Her hafta oynanacak karşılaşmanın masrafını ve ödenmesi gereken primini bir iş adamı sorumluluğunu alıp karşılarsa, sezon bittiğinde Samsunspor'u kimsenin tahmin edemeyeceği yerlerde görebiliriz.
Deplasman yollarında bile takımını yalnız bırakmayan büyük Samsunspor taraftarı, içeride oynanacak maçlarda, bu müsabakadan itibaren gerçek Samsunspor kimliğini tribünde gösterecektir. Direnişi dirilişe çeviren lideri değerli Valimizi on binler ayakta alkışlayarak onura etmelidir.
Demiştik ya hani, bize başkan değil lider lazımdı. Liderimizi bulduk, şimdi kenetlenme vakti, şimdi birlik olma vakti. Sen ben o yok, siz biz onlar olarak tek yumruk halinde destek vere bilirsek, biz Samsunspor taraftarının aşamayacağı engel olmayacaktır inşallah. Haydi, pazar saat 13.00'de stadyumda buluşalım Allah utandırmasın inşallah.