Ciğerimizi yakan şehit ateşi ülkemizden hiç eksik olmuyor. Çünkü içimizdeki ve dışımızdaki hainler 7 koldan vatanımıza saldırmaya devam ediyorlar. O yüzden ülkemizin her noktasına şehit ateşi düşmeye devam ediyor. O ateşin en çok düştüğü yerlerden birisi de yine Karadeniz olmaya devam ediyor. Milletçe ödediğimiz o büyük bedelde Karadeniz'in payı artarak devam ediyor. Ama Türkiye'nin her yerinden şehitler veriyoruz. Kimi Bursalı, kimi Ankaralı, kimi Gaziantepli ,kimi İzmirli , kimi Giresunlu hepsi Mehmetçik hepsi kahraman, hepsi kınalı kuzu. Her şeye rağmen bu uğurda 'Vatan Sağ olsun' demeye devam ediyoruz. Bu vatan içimizdeki ve dışımızdaki hainlerden kurtulsun diye kahraman Mehmedim, kahraman polisim şehit düşüyor. Allahım Ateşin düştüğü yere sabır ver.
Cizre'de ,Sur'da, Şırnak'ta, Yüksekova'da , Hakkari'de, Diyarbakır'da dersini alan PKK terör örgütü bu defa Suriye'de YPG ve PYD terör örgütü olup arkasına dış güçlerin desteğini de alarak vatanımıza saldırmaya devam ediyorlar. Türk Silahlı Kuvvetleri o hainleri ininde etkisiz hale getirmeye başlayınca iyice kudurdular. Köşeye sıkışan teröristler sözde müttefiklerimiz tarafından ellerine tutuşturulan ağır silahlarla hem kaçıyorlar , hem de Türk askerine saldırıyorlar. Ama hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmıyor . TSK 'nın Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda, teröristler misliyle bedel ödüyorlar. Bu süreçte Türk askeri gerçek anlamda büyük bir destan yazıyor. O şanlı destanın kahramanları bazen şehit, bazen gazi oluyorlar. Hiç bir şehidimizi ayrı tutamayız hepsi bu vatanın öz evladı gerçek sahipleri. İsimleri değişik memleketleri farklı olabilir. Tankçı Üsteğmen Muhammet Cihangir Çubukçu / Şanlıurfa- Eyyübiye ,Tankçı Uzman Çavuş Fırat Karaca /Muş,Tankçı Uzman onbaşı Halil İbrahim Aygül /Çorum- Alaca ,Tankçı sözleşmeli er Nurullah Seçen /Konya- Ereğli ,Tankçı Uzman Çavuş Ufuk Aktağ Giresun- Şebinkarahisar ,Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/PYD terör örgütü mensuplarının 3 Şubat 2018 'de tankımıza düzenlediği saldırıda şehit oldular. Hepsine minnettarız. Onların sayesinde şanlı bayrağımız gönderinde dalgalanıyor.
Şehit ateşinin düştüğü yerde canımız yanıyor. Bu vatan böyle kurtuldu. Bu vatan böyle kurtuluyor. Kutsal vatan savunmasında ,bu vatanın cesur ve kahraman evlatları büyük bedeller ödüyor. Ödenen bedelleri görmezden gelemeyiz. Vatan evlatları kolay yetişmiyor. Türkiye yanıyor ,Karadeniz yanıyor. Şehit ateşi hepimizi yakıyor. Söz konusu vatan olunca isyan etmiyoruz. Kahraman şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun. Allahım ateşin düştüğü yere sabır ver. Yüce Türk Milletinin başı sağolsun.