Birkaç haftadır mutlu ve huzurluyuz değil mi?

Samsunspor kazanınca hepimizin keyfi yerinde, işimizde evimizde huzurluyuz, kimsenin alay konusu değiliz. Bu değil miydi istediğimiz?

İyi de unuttuğumuz bir şey var, kulübün kasasında para olursa kulübün düdüğü öter, eğer paran olmazsa adamın düdüğünü öttürürler. Hatırlarsanız geçmiş yönetimlerde gündem hep para aramaktı. Parası olan yönetimde vermiş parasını yazmış kenara kur üzerinden bağlamış kulübü haraca.

Yıllar geçiyor ne parayı veren başkana, ne de küme düşürttükleri futbolculara öde öde bitmeyen borç ne güzel değil mi?

Şimdi gerçekçi olalım akıl ve mantıkla düşünelim. 2011- 2012 Süper Lig dönemine ait futbolcu borcu neden bitmiyor? Geçen yıldan söz etmiyoruz arkadaş, tam tamına altı yıl öncesinden. O sezondan bu sezona Emin Kar ve Erkut Tutu yönetimleri geldi geçti. Örnek veriyorum Bahia denilen o dönemin futbolcusu, halen bugün yok tahta kapatması, yok efendim puan silme ile ilgili karşımıza çıkıyorsa o günden bugüne başkanlık yapanlara sorarım...
Bu futbolcu ile ilgili ödeme yapılmazsa puanımız silinecek denilerek sözde ödediğiniz o paralar parmakla ağıza bal çalma misali miydi? O gün ki hesaplarınız kusura bakmayın ama taraftarı kandırmak göz boyamaktan öte geçmemiş. O hesaplar göz boyamalık değil de, kulübün borçlarını hesaplarını gerçekten kapatmak amaçlı olsaydı, neredeyse futboldan emekli olmuş bu isimleri hala konuşuyor olmazdık. Ayıptır yaaa. Kendi ülkelerinde bu kadar anılmaz bu futbolcular. Kimse kusura bakmasın her iki dönemde de ciddi destekler yapıldı bu kulübe. Sizler geldiniz, geçtiniz, gittiniz...
Sonuç?
Aldığınızda ödenecek borçlar duruyor...
Sizlerin zamanında oynayan birçok futbolcuya borçlar duruyor...
Bizim de alacağımız var diye kenara yazdıklarınız duruyor...
İyi de bu kulübe kimlerin bakanlığında ne kadar destek verildiğini bizler çok iyi biliyoruz ve diyorum ki bu borçların kahramanları kim?
Önümüze daha ne dosyalar gelecek, ne dosyalar... Kasada para yok.
Kayyım ekibi düzgün ve işi bilen insanlar ama bu yükü kaldırabilecek isimler değil. Bugün her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç var. İyi bir hava yakalayan Samsunspor, yarın o dosyalar önümüze geldiğinde, moral motivasyon olarak bu durum takıma da yansıyacak kötü sonuçlara neden olacaktır. Sonrasında çıkıp da elimize kalemi alıp, yok o futbolcu böyle oynadı, yok efendim taraftar gelseydi gitseydi gibi saçma sapan şeyler yazar durur, sadece kendimizi kandırırız. Ne yazık ki bu yazdıklarımız acı gerçekler.

En büyük desteği taraftar elinden ve cebinden geldiği kadar veriyor artık.
Samsun kimliği üzerinden para kazanan iş adamlarının elini taşın altına koyması gerekiyor. Reklam için vereceğim deyip de vermeyenleri taraftarlar çok iyi bildiği gibi unutmayacaktır da. Eğer Samsunspor'u yaşatmak istiyorsak elini değil gövdesini taşın altına koyan Sayın Valimiz Osman Kaymak beyefendiye ve kurdukları kayyım ekibine destek çıkmalıyız. Bakınız yarın geç olacak, direnişten dirilişe, yokuştan inişe yönelen Samsunspor Kulübü bir kez daha yokuşa kalırsa, bu kez o yokuşu tırmanma gücü de kalmayacaktır benden söylemesi.