İki takımda maça iyi başladı ama Samsunspor'un daha iyi oynadığı, üstün oynadığı dakikalarda, kontra ataktan golü Ankaragücü buldu.
Takım olarak çok iyiydik. Taa ki oyuncu değişikliklerine kadar. Bizim bildiğimiz oyuna sonradan giren, biraz çalışır çabalar bir şeyler yapar. Enes'e kızamıyorum, olmamalı ama heyecandır derim. Chibuike ve Ayite' ye gelince hayırdır paranızı mı alamıyorsunuz bilelim. Karınızdan çok zararınız oldu. Önde baskı kuramadıkları gibi, top çalma yok, kaybettiği topu kovalamak yok. Chibuike, Ayite ve Angan da dahil yabancı oyuncularımız bizi aydınlatamıyor arkadaş. Bu tarz oyuncular fiziki güçleriyle rakibi hallaç pamuğu gibi savurması lazım.
Oyuncu değişikliklerinde hocaya kızmak gibi bir şansımız yok çünkü o da bizim gibi bilemezdi oyuna attıklarının böylesi bir performans sergileyeceklerini.
Gelelim maçın yıldızına...
Samaras senin için ne söylesek az.
Top tutması, top sürmesi, attığı uzun ve isabetli paslar kısacası takımın dinamosuydu.
Ligin deplasmanda en iyi sonuçlar alan takımı Ankaragücü'ne bu maçta yanılmıyorsam sadece bir köşe vuruşu kullandırdık. Takım olarak genelde iyiydik. Bu maçta takım olduğumuzu daha iyi görebildik Niye yalan söyleyeyim zirveye oynayan takımlardan aşağı kalır bir halimiz yoktu. Kayyuma kalan bir takım oluşturulan yönetimiyle birlikte son oynadığı 5 maçında mağlubiyet görmedi. Emeği geçenleri kutlarız. Hafta içerisinde oynanan bu müsabaka için tribüne gelen bütün taraftarımızı da kutlamak, hatta ayakta alkışlamak gerekir. Tutabildiğimiz notlar şimdilik bu kadar. Kazanamadığın yerde kaybetmemekte iyidir. Balıkesir maçında Samsunsporumuza başarılar diliyorum.