Beş haftadır kaybetmeyen ve savaşan bu takımda kazanırken bile hoca hataları vardı. Bu takım haftalardır savaşıyorsa nedeni Galip Öztürk tarafından vaat edilen primlerdir. Eğer verilen mücadeleyi skora taşıyamıyorsak, o da kenar yönetimi hamlelerinin etkisiz kalmasındandır.
Şimdi ah be Engin hocam...
On yedi hafta önce Ankara'da Besim Durmuş'la kazandığımız Balıkesirspor maçından sonra geldiniz bu büyük camiaya. Kulüp zor bir süreç yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Kusura bakmayın ama siz bu durumları bile bile geldiniz.
Bir maçı da kazanmak için çıkın sahaya. On yedi haftadır daha ilk on biri kuramadınız. Ondan kork bundan kork, en son 1-1 biten maçlarımızdan Adana Demirspor, Altınordu ve Ankaragücü maçları bunların göstergesidir.
Neden mi? Bu maçların hepsinde gol yiyene kadar rakip üzerine gidemedik. Bu üç maçta da önce yedik sonra attık. Golü yiyince deli gibi çırpınıyoruz.
Sizin galibiyete oynamaya hiç niyetiniz olmadı. On yedi haftadır bize bir deplasman galibiyeti yaşatmadın. Yenmeyene üç puan vermiyorlar. Üç puan alamayanı da ligde tutmuyorlar haberiniz ola.
Bu maçta ikinci golden sonra iki yedek kulübesini de izledim. Rakip hoca kendini parçalarken sizin eliniz arkanızda kulübe önünde durmanız, sonrasında yağmur hızlanınca kulübeye girip hiç çıkmamanız kanımıza dokundu. Seksen ikinci dakikadan sonra verilen dört dakikalık duraklamayla birlikte on iki dakikalık süre futbolda çok büyük zamandır. Bal-Kes attı, bizim hoca yattı, yani pes etti. Evinde aciz oynayan Balıkesirspor'a iki sıfır mağlup olduk.
Şimdiiii... Hoca hoca diyoruz da... Haftalardır sahada yürümeyen bir icraat gösteremeyen Ayite, Angan ve Chibuke'yi bu kulübün başına musallat edenleri de unutmuyor, transferde sınıfta kaldıklarını hatırlatırım. Son dakika transfer bombaları böylece elimizde patladı.
Futbolcusundan, teknik ekibine herkes elini vicdanına koysun. Kayyumla yönetilen bir kulüpten tıkır tıkır paranızı alıp, primler vaat ediliyorsa bu renklere gönül veren sizlere güvenen taraftarları üzmeye kimsenin hakkı olamaz.
Neyse maç sonu sıcağı sıcağına kaleme alabildiklerimiz bu kadar.