Samsunspor maddi sıkıntılarla boğuşurken, dört koldan da destek geldi.
Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Manisaspor maçı için takıma galibiyet primi verip, meşaleyi yaktı.
Ardından Metro Holding Kurucu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk Erzurum ve Elazığspor galibiyeti ile Rize ve Adana Demirspor beraberliğine galibiyet primleri verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, Elazığspor maçına galibiyet primi verdi.
Toplamda dağıtılan prim 900 Bin TL...
Futbolcular adeta prime boğuldu.
Maçı kazandılar, bir sonraki gün para yardım hesabına yattı, bir sonraki gün de oyuncuların hesabına yattı.
Böyle bir ortam varken, Gaziantepspor maçında gördükki şımarmalar başlamış.
Ligin son sırasındaki bir takımla oynanan maç için bile ortada 200 Bin TL'lik galibiyet primi dururken, oyuncular buna tenezzül edecek futbol bile sergilemedi.

Aklıma şöyle bir şey geldi ve twitter aracılığıyla da bunu paylaştım.
Galip bey eğer Boluspor maçı için de 200 Bin TL'lik bir galibiyet primi açıklamayı düşünüyorsa ki, açıklayacağını biliyorum, bu prim Gaziantepspor yenilgisine ceza olarak kesilsin.
Samsunspor'da çalışan kulüp personeli aylardır maaş alamıyor.
Bir çoğu içeride kaç ay alacağı olduğunu unutmuş.
Kulüpteki tüm çalışanların bir aylık maaşı 130 Bin TL tutuyor.
Boluspor maçında oyuncular için açıklanacağını düşündüğüm 200 Bin TL'lik prim de evine ekmek götürmek için asgari ücretle çalışan ve hakkını alamayan kulüp personeline verilsin.
Gaziantepspor'un onur mücadelesi karşısında dumura uğrayan oyuncularımız, Boluspor karşısında onurlu bir duruş sergilesinler ve bu kez de kendilerine yemek yapan, hizmet eden, formasını yıkayan, odalarını temizleyen kulüp personeli için oynasınlar.