Bir kızmaktır, küsmektir almış başını gidiyor.
Hooop hooop arkadaşlar ne oluyor?
Daha dün 'Bu şehrin çocukları Samsunsporludur' diyerek evlatlarımıza bu sevgiyi aşılamaya çalışırken, bir mağlubiyet sonrası 'Bu takımın peşinden gidilmez' gibi kararlar almak, üstelik paylaşımlar yaparak, gidecek olanlara da aynı algı yaratmak.
Kendinize gelin arkadaşlar ne yapıyoruz yakışır mı bize?
Tek biz miyiz öylesine bir mücadele kaybeden? Bu durumlar dünya çapındaki bir takım başına bile gelebiliyor ama onlar halen dolu tribünlere oynuyorlar farkında mısınız?
Gerçek Samsunsporlular iyi gün dostu olamazlar. Bu takım kayyuma kalmış, neyin peşindeyiz düşene bir tekmede biz mi vuralım? Sayın valimizin futbolculara ve basına yaptığı açıklama beni üzmedi desem yalan olur. Özetle, 'Bizim verdiğimiz mücadeleyi ne yazık ki şehirden ve taraftardan tam olarak alamıyoruz. Maça gelin tribünleri doldurun' diyor. Yahu bunu şehrin Valisi diyor.

Dün biz değil miydik 'Eyy Valim neden maça gelmiyorsunuz?' diye, eski Valiye sitem eden. Alın size baba gibi Vali. Hem de dibe vurmuş bir kulübü kucaklayan. Biz halen küsmenin darılmanın peşindeyiz yapmayın arkadaşlar.
ŞAKA GİBİ
Kayyum ekibi harıl harıl çalışıyor, hem günü kurtarmaya, hem gelecekle ilgili projeler hazırlamaya, hem de geçmiş yönetimlerin enkazlarını kaldırmaya. Bu kulübü bu hale sokanlardan Allah hesap sorsun. Hangi başkan ve yönetimi üzerine alınırsa artık. Samsunspora gelir sağlanacak bir kaynak oluşturulacak, orada kulüp personeli çalışacak, toplamda üç lira Samsunspor'a gelir sağlanacak sonra kaynak sağlanan yerden dolayı beş lira Samsunspor borçlu çıkacak. Şaka gibi yaaaa... Bu kulübü yönetenlere sormak lazım, bu durum sizin kendi fabrikanızda yaşansa buna müsaade eder miydiniz? Bitmedi kulübü bu hale düşürenlere de borcumuz var iyi mi?
BELKİ SİZDE ALACAKLISINIZ
Bu kulüp yine iyi ayakta kalabilmiş. Bu gün hesaplara bakıldığında 2011- 2012 döneminden bugüne kadar olan onlarca futbolcuya borç var. Mevcut futbolcuya borç var. İşçiye var, sözde yönetenlere başkanlara var, hem de öde öde bitmeyen borçlar. Artık o yönetenler başka kimlere borçlandırdılar bilemem. Gecikmiş sigortası var, vergisi var. Kulübün önünden geçen alacaklı olmuş arkadaş. Araştırın bakın, e-devletten mi bakıyorsunuz, nereden bakarsanız bakın belki de siz bile alacaklısınız Samsunspor'dan.
Haaa bu arada kulübe para kazandıracak Umar gibi oyuncularda el altından yok edilip cebe indirildi.
KULÜBÜN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ
Offff arkadaş of yazarken ben okurken siz yoruldunuz bunun farkındayım ama acı gerçekler bunlar. Farkında mısınız yıllardır dikkat ederim. O gün yöneten başkan ve ekipleri, çok büyük Samsunsporlular görünümünde kamuoyuna yansıtırlar kendilerini. Ama nedense görevden gittikten sonra hiçbirini Samsunspor tribünlerinde göremeyiz. Çaktırmadan koydurdukları temlikleri takip ederler. Yani Samsunspor kulübünün malı deniz, yemeyen keriz misali yönetilmiş kulübümüz. Daha neler çıkacak neler. Kayyum ekibi şu kulüpten bir an önce çıksa diye bekleyenler var.
Neyse ki bugün devletin elinde takımımız. Gelin hep birlikte sahip çıkalım binerce taraftarımızla ve onların desteğiyle Önümüzdeki maçı kazanalım. Allah muhafaza yok olur gideriz.