Futbolu çirkinleştirmekte sizler başroldesiniz...
Kulüplerin, futbolcuların emeklerini çalmakta, takımına gönül veren taraftarların ahını almakta bu sektörde üzerinize yok maşallah.
Yazıklar olsun size!
Hakkını ve emeklerini çaldığınız Samsunspor camiası, kayyuma kalmış bir takım, sahipsiz bir camia nede olsa değil mi size göre?
Futbol müsabakalarında acaba neden dört tane hakem, bir gözlemci, 3 temsilci olur. Hepimiz insanız kaçırdıysanız pozisyonu yardımcınız ile göz göze gelirsiniz. Ya da dördüncü hakemle göz göze gelirsiniz.
Haa art niyetliyseniz çalamadığınız o düdük görmek istemediğiniz gözünüze girsin. Ayıptır Emek hırsızları, vermediğiniz iki penaltı öncesi, ilk yarı yine Samaras hücuma kalktığında kritik pozisyon sırasında düdük çalıp maçı bitirmeniz zaten art niyet taşıdığınızın bir göstergesiydi.
Maça gelince, son bölümlerde takım dökülmeye başladı ama yine taraftarın itici gücüyle dirildi. Dökülmesindeki neden futbolcuların maç öncesi iyi hazırlanmamasına bağlı bir durum değildir. Devre arası kamp yemeyen takımın ne yazık ki ligin son haftalarında böyle sancılı geçirmesi de gayet doğal.
Maçın başında her ne kadar zaman zaman rakibe teslim olduysak da özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettik. Bütün futbolcularımızı kutluyorum ama özellikle Samaras, Çağrı, Ercan ve oyuna sonradan giren Angan inanılmaz performans gösterdiler.
Bu haftaya genel olarak baktığımızda ateş hattındaki takımlardan özellikle Denizlispor'un kaybettiği hafta Samsunspor'un da haftayı puanla kapatması bizim için artırır.
Önümüzde milli maç arası var bu bizim için bir şanstır. Ben teknik ekibimize futbolcu kardeşlerime Kayyum ekibimize bizi bu cendereden kurtaracaklarına inanıyor ve güveniyorum.