Bilindiği gibi Birinci Dünya Savaşı'nın İttifak Devletlerinin(Almanya, Avusturya- Macaristan, İtalya ve Osmanlı) karşısında yer alan bloka(İngiltere, Fransa ve Rusya) İtilaf Devletleri bloku adı verilmiştir.

Peki, neden 'Yeni İtilaf Devletleri' diyoruz?

Türkiye'ye karşı oluşturulmuş yeni haçlı ittifakına verdiğimiz yeni isimdir.

İtilaf Devletlerinin Birinci Dünya Savaşı sırasındaki en temel amacı Osmanlı'yı yani İslam'ı ortadan kaldırmaktı.

Hatta bu İslam düşmanlığı o kadar ileri gitmiştir ki, bu noktada birlikte savaştığımız sözde müttefiklerimiz bile birleşmiştir. Nitekim İngilizler Kudüs'ü işgal ettiklerinde başta Almanya olmak üzere tüm Hıristiyanlık dünyası bayram ve şenlikler yapmıştı.

Peki, bu ' uyuz eşek' de nereden çıkmıştır?

Daha yakın bir geçmişte kaçakçılığı önleme amacıyla Doğu ve Güneydoğu sınırlarımızdaki yerlere mayınlar döşenirdi.

Kaçakçılar gidiş- gelişlerini garanti altına almaları için mayın tarlalarındaki mayın tuzaklarını ortadan kaldırmaları gerekirdi.

Bunu da işe yaramayan, yük taşıyamayan uyuz eşekleri mayın tarlalarına sürerek yaparlardı. Ondan sonra da sağlıklı eşek, katır ve atlarla karşı tarafa geçmeye çalışırlardı.

Yeni Haçlı ittifakının itilaf Devletlerinin uyuz eşekleri kimlerdir?

Bunlar, değişik ad altında( PKK, DAEŞ, PYD YPG VS.) Türkiye'nin içinde ve dışında bu devletlerin hesabına terör eylemi gerçekleştirenlerdir.

Haçlı ittifakının bu uyuz eşekleri , tıpkı mayın tarlalarında kendilerinin değil, kaçakçılar hesabına canlarını veren eşekler gibi boşu boşuna ölmektedirler. Bunlar aynı zamanda insanlık, barış ve kardeşlik katilleridir.

Bugünkü uyuz eşekler, Birinci Dünya Savaşı sırasındaki itilaf Devletlerinin uyuz eşeklerinin akibetlerine bir baksınlar. Ondan sonra eşek olmaya karar versinler, olmaz mı?

Selam ve sevgi ile…