İnsanların çoğunluk olarak ilgi duyduğu ve keyif aldığı alan futboldur; kime sorsanız öyle der.
Ne yazık ki ülkemizde artık ne seyrettiğimiz futboldan keyif alıyoruz, ne de adaletli hakem yönetimleri izleyebiliyoruz. Bir pazar gününü stadyuma gidip maç izleyerek geçirmek isteyen bir vatandaşın ne yazık ki hafta sonu burnundan gelebiliyor. Sadece ve sadece rant amaçlı getirilmiş passolig sistemi hem insanları çileden çıkartıyor, hem de tribündeki taraftar sayısını her geçen gün daha da azaltıyor. Futbol olarak neredeyiz derseniz, milli takım olarak dibe vurduk demek en doğrusu. Bunların nedenleri bilinse de dahada araştırılmalı.
En çok sitem ettiğimiz konulardan biri de hakem yönetimleri. Hafta sonu maç katletmiş hakemi, görevden uzaklaştırmak maç vermemek ya da düdüğü astırmak yerine, Süper Lig ten müsabaka vererek ödüllendiriyor onları daha da cesaretlendiriyoruz. Sonra kraldan çok kral oluyorlar. Tabii ki olacaklar. Bu ülkede hakemler saltanatı var ve bu saltanatında yıkılma şansı yok.
Şu listeye bakarmısınız?
Babadan oğula oğuldan toruna...
Mustafa ÇAKAR- Ahmet ÇAKAR
Serdar ÇAKIR- Cüneyt ÇAKIR
Talat TOKAT- Metin TOKAT
Mehmet ÇAYAN- Muhsin ÇAYAN
Varol BİNGÖL- Tolga BİNGÖL
Yılmaz ÖNEN- Yılnur ÖNEN
Mustafa BARDAKÇI- Necati Emrah BARDAKÇI
Galip BİTİGEN- Abdülkadir BİTİGEN
Onur SORGUÇ- Kadir SORGUÇ
Sadık DEDA- Cem DEDA
Ahmet AKÇAY- Tufan AKÇAY
Hasan CEYLAN- Hakan CEYLAN
Hakan AKMISIR- M.Ali AKMISIR
Ergül YÜCEDAĞ- Harun YÜCEDAĞ
Fahri ERSOY- Kerem ERSOY
Selami ŞİMŞEK- Bahattin ŞİMŞEK
Muzaffer SARVAN- Oğuz SARVAN
Oğulların referansı babalar, sorun yok her türlü ayarlar...
Ülkede saltanat kurulmuş sanki. Gurur duyun babalar, oğullarınız da izinizden geliyor.
Sizler sefa sürün bizler sayenizde yediğimiz cezaları aşmanın hesaplarını yapalım. Kayyumla yönetilen bir kulübe geçen hafta yapılanlar vicdansızlıktır. Yabancı futbolcu bulundurma sayısı neredeyse sınırsız olan ülkemizde, oldu olacak hakemleri de dışarıdan ithal edelim.
Neden mi?
Çünkü yerli hakemler artık güven vermiyor..
SAMSUNSPORLULUK MAÇTAN MAÇA OLMASIN...
Bu arada önümüzde Adanaspor deplasmanı var. Bakıyoruz da kayyum ekibinden başka kimse dert etmiyor. Hani Samsunluluk hani Samsunsporluluk, Kayyum yönetimini değil Samsunspor'u kaderine terk ediyoruz farkındamısınız... Lütfen Samsunspor'u sadece maçtan maça hatırlamayalım, daha doğrusu maçtan maça Samsunsporlu olmayalım. Şehrimizin takımı için Adana deplasmanına sponsor aranıyor haberiniz ola...