Deplasman performansı bu kadar kötü bir sezon tarihinde yaşamamıştır sanırım Samsunspor.
Geride kalan yirmi dokuz haftada sadece Manisaspor deplasmanında kazandık o da küme düştü, kalitesini siz düşünün.
Bu akşam oynanan Adanaspor maçı emin olunuz Gaziantepspor maçından daha kolaydı. Ev sahibi Adanaspor isteksiz, sahada yürüyen, hiç ev sahibi hüviyetine sahip bir görüntüsü yoktu. Ama biz 'sen kötü ben senden kötüyüm' der gibi adeta uyuyan rakibi uyardık. Tribünleri boş taraftarının bile pes ettiği Adanaspor'u yenemezsen, bu sezon böylesi bir futbolla ve bu kafayla deplasmanda maç kazanamazsınız.
Bu ligde yabancılarınız iyi olacak diyoruz, bizim yabancılarımız günden güne daha yabancılaşıyorlar. Size sözüm olmadığı gibi, sizi bu kulübe basana da sözüm yok. Sizin üzerinizden rant sağlamak için göz yumanlara yazıklar olsun. Bugün düştüğümüz bu durum sizlerin eseri.
Bir çift sözüm de Besim Durmuş hocaya..
Yahu hocam sen benden iyi biliyorsun Ayite denilen adamı, transfer döneminin bitmesine dakikalar kala utanma belasına sakat sakat getirdiler başımıza bela. Engin hoca Muhammed Beşir'i küstürdü. Bu adamı oynat ve bu adamı kazan. Eğer gidenlerin bıraktığı ıskartalara güvenirseniz vay halimize, acı gerçek biz küme düşeriz benden söylemesi hocam..
Makas daraldıkça ateş hattındaki takımlarında içi daralıyor. Ligin ilk haftasından itibaren son 3 sıradan kurtulamayan Denizlispor devre arası yaptığı transferlerle üst üste maç kazanınca yirmi dokuz hafta sonra son üçten ancak kurtulabildi. Tıpkı bizler gibi ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşayan Eskişehirspor, beş haftadır üst üste kaybedince bugün lig bitmiş olsa Gaziantepspor ve Manisaspor'un ardından küme düşen üçüncü takım olacaktı.
Bu çember içerisinde ve çevresinde bulunan takımları birbirleriyle yapacakları müsabakalar var onun için her maçtan çıkarabileceğimiz puan ya da puanlar çok önemli. İç saha maçlarında İstanbulspor, Denizlispor ve Ümraniyespor maçlarını on ikinci adam gücümüzü de arkamıza alarak mutlaka kazanmak için çıkacağız. Özellikle Denizlispor maçı neredeyse dokuz puanlık maçımız olacak. Küsmenin darılmanın zamanı değil, kayyumla yönetilen bir takımın bundan kötü ve zor süreci olamaz.
Bu süreçte takımın yanında olmayan iyi günde de mümkünse Samsunsporluyum demesin.