Samsunspor taraftarının büyük çoğunluğu takımdan soğuduklarını, bu vesileyle maçlara gelmek istemediklerini söylüyor.
Aslında takımdan soğuyan falan yok. Samsunspor'a gönül veren insanları, bu kulüpten uzaklaştıran ve soğutan nedenler, kulüp üzerindeki derin güçlerin istedikleri gibi kulüp yönetimini yönlendirmeleri, istedikleri gibi kulübü kullanmaları, haliyle büyük bir rakama sahip olan taraftar kitlesi üzerinden faydalanmaları.
Yine marka olmuş şanlı Samsunspor Kulübü üzerinden çıkar ve rant amaçlı kullanılmak istediğini artık yediden yetmişe herkes biliyor. Onun için umudunun yeşermeyeceğini bile bile bir senaryoyu izlemeye gelmek istenmemesi de gayet doğal.
Kimse sevdasına küsmez, kimse sevdasından soğumaz ama görülüyor ki, kulübün üzerine karabulut gibi çöken derin güçlerin uygulamalar ve oluşturdukları pis kokulardır insanları kulüpten soğutan ve uzaklaştıran.
Samsun şehrinin halkı olarak bizlerle üzülen, bizlerle sevinen bir şehrin Valisi varsa eğer, ki var olduğunu hepimiz biliyoruz ve buna rağmen takıma sahip çıkma konusunda diretenler, işte o zaman takıma ihanet, Valimize de ayıp etmiş olurlar.
Bu durumda halen inat edip direnenlerin, cami avlusuna çocuk bırakıp terk eden anneden farkı yoktur.
Haydi gelin bu hafta sonu Samsunspor'un gerçek sahipleri bizleriz diyebilecek bir taraftar kitlesi ile takımımıza destek verelim. Sosyal sayfalarda en kötü gün bugünse bugünde Samsunspor paylaşımları yapmakla kalmayalım, geliniz uygulayalım.
Evet en kötü gün bugün, bundan daha kötüsü ne olabilir ki...