Kredimiz tükeniyor. Bu takım maç kazanamıyor. Bu takımın gücü bu kadar. Belki iyi futbol oynadık ama iyi futbol oynayana ne yazıkki puan vermiyorlar.
Dönüyoruz dolaşıyoruz aynı sözleri kullanıyoruz bu takım iki sezondur gol atamıyor. Forvetsiz takım bundan fazlasını zaten yapamaz. Sağır sultan bağırdı haykırdı, 15 tane transfer yapacağınıza nokta transferler yapın adam gibi bir forvet alın diye. Yooook onlar çok biliyorlardı ya. Transfer süresinin bitimine 15 dakika kala kimsenin almadığı sakat Ayite'yi başımıza musallat ettiler. Kaldı ki bu ligde takır takır goller atmış Eldin Adiloviç'e bile beklemesini söyleyip yalanlar konuşuldu. Bu adama senin borcun var kardeşim, almayacaksan doğruyu söyle o zaman, neden bir başka kulüpten ekmek yemesine mani oluyorsunuz. Beklet alma telefonlarına bakma adam da açıkta kalsın. Bu adamın ahı tutmasında kimin tutsun söyler misiniz ? Ve daha niceleri....
Bugün de tribünlerden 'hırsız Erkurt' sloganları yükseldi. Evet hesaplar inceleniyor inanıyorum ki her kim bu kulüp üzerinden hırsızlık yaptı ise mutlaka açıklanacak ve hesap verecektir.
Maç sonunda yaşanan olaylar ise kesinlikle çok üzücüydü. Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçilerdi belki hedef ama maç sonrası protokol önünde, bu kulüp için en çok emek vermiş eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Valimiz Sayın Osman Kaymak bu tepkiyi kesinlikle hak etmedi üzüldüm açıkçası.
Maça gelince, ne söyleyebiliriz ki, rakibi vuracak tetikçimiz yok ne yazık ki. O oynasaydı bu oynasaydı diye eleştirilecek bir durum da yok. Yedeklere bakıyorum İstanbulspor'un yedekle kulübesinde on kişi otururken, Samsunspor'da ise yedi ismi görebiliyoruz kulübede. Kadro dar Samed Hakan Kılıç bugün ilk kez 11'de yer aldı yumuşak bilekleri ve yerinde hamleleri ile iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz. Gol yollarında sıkıntı yaşayan bir Samsunspor karşısında bu maça kadar son oynadığı 13 maçın 12'sinde gol bulmuş İstanbulspor'a, evet atamadık belki ama en azından yememekte önemliydi.
Haftaya Eskişehirspor maçında 'Çanakkale Geçilmez'i oynayıp en azından kaybetmememiz gerekiyor. Aksi halde bir sonraki hafta evimizde şu anda ligin en iyi top oynayan takımlarından birisi olan Denizlispor'u ağırlarken Eskişehirspor Gaziantepspor'a karşı ter dökecek. Maç her ne kadar oynanmadan kazanılmıyorsa da şu an hesapları kazandı gözüyle bakmakta fayda var.
Doksan dakika hiç susmak sizin takımın arkasında ve yanında olan büyük Samsunspor taraftarına da teşekkür ediyoruz. Onlar elinden geleni yaptılar. Fakat tepkilerimizi oynanmamış dört maç daha olduğunu düşünerek göstermekte fayda var.
Evet anlaşıldı bu takım bizi ligin son maçına kadar çok terletecek.