Yazıklar olsun ki bir camia günden güne yok oluşa doğru sürükleniyor. Bu takım oynamıyor mu yoksa gücümü bu kadar?
Deplasmanda zaten maç kazanamıyoruz bunu anladık ama düşme potasında ki üstelik senden üç puan geride olan bir takıma 5-0 mağlup oluyorsun. İsteseler sekiz dokuz olurdu, ayıp yahu...
Alpay hoca geldi bu kadroyu oynatamadı. Engin hoca geldi aynı kadroyu oynatamadı. Besim hoca geldi bu takım oynamıyor. Şöyle bakıyorum üçü de yumuşak yüzlü. Takım mı oynamıyor takımı mı oynatamıyorlar anlamış değilim.
'O sene bu sene' diyerek küme düşme adayı olarak muhteşem bir papazlar takımı kuranlara selam olsun. Gözünüz aydın hedefe doğru ilerliyoruz.
Besim Durmuş hocaya gelince...
Kimse bizim babamızın oğlu değil. Samsunspor için yeri geldi yönetimlere destek verdik, yeri geldi hocaların arkasında durduk. Hocam kadron dar olabilir tercihlerinde üç aşağı beş yukarı yanılabilirsin ama takımı maça motive etme konusunda az geliyorsun. 'Ben bu takımı ligde tutamazsam lisansımı yırtarım' dediniz, aradım sizi verdiğiniz bu demecin bile baskısı altında kalacağınızı söyledim.
Bugün bir puan bizim için çok şeydi, maçın başında açık oynamak ne haddimize. ilk on birde yer verdiğiniz Ahmet Cebe'ye nasıl bu kadar sabrettiniz anlamak mümkün değil. İleri gidiyor dönemiyor, kaybettiği topa koşamıyor. En kötüsü takımı adeta yalnız bırakma savaşı verdi, onunla dalaş bununla dalaş, bu adamı ya ciddi uyar yada anında çek kulübeye.
Eskişehirspor bu maçı elli üç yıllık tarihlerinin en önemli maçı olarak ilan ederken yirmi bin taraftarıyla adeta şov yaparak Samsunspor engelini geçtiler. Neden tarihin en önemli maçıydı, çünkü kaybetmeleri durumunda hiç düşmedikleri bir alt lige daha düşmek adına hayati maç olarak gördüler. Şimdi aynı durum bizim içinde geçerli. Evet çok kez Süper Lig'den düştük ama bir alt lige tarihimizde düşmedik. Eğer bu hafta Denizlispor'a kaybedersek tarihimizde bir ilki yaşayarak kısacası 'O sene bu sene' diyerek bağıra bağıra düşeriz.
O zaman Eskişehirspor'un yaptığını bu kez bizim taraftarımız yapacak, yirmi bin seyirci baskısıyla ya galip gelecek ya galip gelecek, başka çaremiz yok.
O tarih yazılmamalı, kayyımla yönetilen takımın futbolcusundan taraftarına kadar geliniz bu takım için gerçekten çok emek sarf eden Valimiz Osman Kaymak'ın hatırına olsun birlik olalım. Bizde hafta sonu oynanacak Denizlispor maçını tarihi maç olarak ilan edelim.