Duyarsız kalırsan takımından olursun...
Yenilirsek ne olur?
Sadece taraftar değil, bu şehirde yaşayıp 'bana ne Samsunspor'dan' diyen dahil herkes küme düşecektir, bu böyle biline.
Samsunspor sadece bu ligden düşmekle kalmayıp, yeni sezona puan silmelerle başlayarak, lig başlamadan bir alt ligin daha yolcusu olmanın en büyük aday olacaktır.
Buna müsaade etmeyeceğiz...
Bu şehrin ne kadar büyük olduğunu ve takımına nasıl sahip çıktığını pazar günü o stadyumu doldurarak tüm Türkiye'ye şahitlik ettireceğiz.
Varsayalım bir alt ligden şu an bulunduğumuz lige yükselebilmek için final maçına çıkıyoruz. Karamsar olmayalım, yok efendim futbolcular oynamıyor, ruh yok gibi söylemlerle kendimizi avutmayalım. Hani bu taraftar ölüyü diriltirdi. Öyle ya da böyle sahada nefes alan futbolcular var, onları biz oynatacağız rakibi de biz durduracağız.
Aman haaa...
Maçtaki skor oyun süresince ne olursa olsun, son düdük çalana kadar sakın ola bir taşkınlık yapmayalım. Sakın ola Denizlisporlu futbolcuların galeyanına gelmeyelim. Çünkü Denizlispor kaybederse senin oyuncularının kart görmesi için elinden geleni yapacaklar. Senin taraftarına, iç sahada oynayacağımız Ümraniyespor maçı için, taraftarsız oynanması adına tribünleri dahi tahrik ettirmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardır...
Neden mi?
Çünkü bize sadece Denizlispor'u yenmek yetmiyor. Her ihtimale karşı Samsunspor'un bir galibiyete daha ihtiyacı olacak. İç sahada oynayacağımız Ümraniyespor maçında böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için lütfen ama lütfen biz biz olalım kendi kendimize zarar vermeyelim.
Aman haaa sakın ha.
Haydi bakalım kazamız mübarek olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hep birlikte el ele gönül gönüle, omuz omuza verip tüm inancımızı sergileyerek, zafer inananlarındır diyeceğiz...
Evet tekrar ediyorum 'Duyarsız kalırsan takımından olursun'...