AK PARTİ sıradanlaşırsa ne olur?

Partilerin klasik tanımına göre olması gereken olur.

Bir başka ifade ile 'geldiler ve gittiler' olur.

Yani AK PARTİ'nin misyonu diğer partilerin misyonları gibi olmuş olur.

Diğer partiler ne yapmışlardır?

Biraz din, biraz özgürlük, birazcık kalkınma ve de refah…

Ondan sonra da gittiler.

İşte onlar gelmişler ve gitmişlerdir. Zihniyetleriyle gelmişler ve onunla da gitmişlerdir.

Aziz milletimizin oylarıyla onanmış iktidar sofralarında baş köşeye efendilerini, son kısmında da sözde ürettikleri türeme zenginlerini oturtmuşlardır. Aslında bu türemeler baş köşeyi tutmuşların artıklarını yediklerinin farkında bile olmamışlardır.

AK PARTİ bu iktidar anlayışını kökünden söküp atmalı ve hatta kazımalıdır.

AK PARTİ sıradanlaşırsa geçmiş iktidarların uğramış olduğu akıbetten kurtulamayacak demektir. Buna, 'tarihin tekerrürü yanı tekrarı' denir.

Şu anda hızla koşan milletimizin ayağına çelme takmaya çalışanlar isabetleri durumunda milletimizi tepetaklak yapacaklarını bilemeyecek kadar aptal değillerdir.

İşin ilginç tarafı, çelme takmaya çalışan biliyor ama, takılan bilmiyor.

AK PARTİ, işte işin burasında görevini yapmalı ve milletin tarihi misyonuna paralel çağdaş bir misyon geliştirmelidir. Bilmelidir ki, bu misyonun ulusal ve uluslararası planda dost bildiğimiz çok düşmanlarımız vardır.

Aksi halde AK PARTİ yerelleşip sıradanlaşacak ve , 'GELDİLER VE GİTTİLER' olacaktır.

Böyle olursa ne olur?

Tarihin affetmediği bir durum olur ki, kıyamete kadar kemiklerini sızlatan bir lanetin muhatabı olurlar. Bu nedenledir ki, adaleti, özgürlüğü ve kalkınma modeli ile örnek olmalı, tarihimize sokulmuş hurafelerim ve iftiraları söküp atmalıdır. Ve şimdi de icraat zamanı!

Şehit ve gazilerimizin beklentilerini cevaplandıramayan iktidarlar, ' gelirler ve giderler' olur. Buna asla izin verilmemeli temennisiyle selam ve dua ile…

[email protected]