Leyla'mızı, Eylül'ümüzü kaybettik… Yarın daha kimleri ne şekilde kaybedeceğimiz belli değil. Yeni Leylalar, yeni Eylüller kaybetmek istemiyoruz. Hem tecavüz ediyorlar hem de masum çocukları öldürüyorlar. Canımız acıyor içimiz acıyor. Tümden isyan ediyoruz. Siyasiler de tümden isyanımıza katılıyor. Siyasiler de sıradan vatandaşlar gibi idamı konuşuyorlar. Herkes tecavüzcülere, teröristlere idamı seslendiriyor. Ama siyasileri idam konusunda samimi bulduğumu söyleyemiyorum. Sanki toplumun gazını alıyorlar. Eğer öyle olmasaydı seslendirdikleri idamı kanun haline getirirlerdi. Kanunlar geçmişe işlemese bile gelecekte yaşanacak iğrenç olaylara, çocuklara uzanacak kirli ellere fren olurdu. Leylamız öldürüldü, Eylülümüz öldürüldü. İnsanlara değil insan olmayanlara idam istiyoruz. Siyasilerde gerçekten istiyorlarsa gereğini yaparlar.

Leyla'mızın, Eylül'ümüzün ve diğer kızlarımızın katili ya da katilleri insan olabilirler mi? Onlara kesinlikle insan denilemez. Eğer insan olsalardı bu kadar alçakça ve bu kadar canice bir cinayeti asla işlemezlerdi. Onların alçaklıklarını anlatabilecek hiçbir kelime bulamıyorum. Leyla'ya ve Eylül'e dokunmak tüm insanlığa acı çektirmektir. Onların yaptıklarını kimse içine sindiremiyor ve kabul etmiyor. İnsanlıktan uzak yaratıkların soluduğumuz temiz havayı kirletmesine razı değiliz. Bu yüzden insan olmayanlara vatandaş kimliğimizle idam istiyoruz. Bununda bir insan hakkı olduğunu savunuyorum. O alçaklar için idam istemekte bir insan hakkıdır. Çıkar ya da çıkmaz vatandaş ister, siyasiler değerlendirir. Ancak siyasiler bu işi toplumun gazını almak için kullanırsa inandırıcı olmaz. Bu konuda samimiyet esastır. Siyasi kaygılarla hareket etmek yanlış olur. İdamın yasalarımızdan ne şekilde hangi siyasi ayak oyunları ile çıkartıldığını bunu da kimlerin onayladığını bilmediğimizi kimse düşünmesin. Siyasiler kesinlikle olmayacak duaya da amin dedirtmesinler. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı asmayan siyasiler acaba yeniden idamı Türkiye'nin yasalarına getirir mi? Bunu enine boyuna düşünüp hayal kırıklığı yaşamayalım. Kimse acılı insanların temiz duyguları ile oynamasın. Açık ve net söylüyorum bu konuda herkes samimi olsun.

Sıradan bir vatandaş olarak sapıklara, tecavüzcülere, çocuk katillerine ve tüm teröristlere idam cezasının uygulanmasından yanayım. Ama şunu da çok iyi biliyorum ki Türkiye Cumhuriyeti Anayasasından idamı çıkaran siyasiler samimi değiller. Eğer samimi olsalardı sıradan bir vatandaş gibi davranmaya devam etmezlerdi, şimdiye kadar gereğini çoktan yaparlardı. Şundan eminim ki, bir daha yeni bir sapık canımızı yakana kadar siyasiler bu konuyu buzdolabına kaldıracaktır. Leyla'mız öldürüldü, Eylül'ümüz öldürüldü duymayan kaldı mı? İnsan olanlara değil sadece insan olmayanlara idam diyoruz…