Yeni bir lige yeni sezon hazırlıkları Nuri Asan tesislerinde devam ediyor.
Transferde sona yaklaşıldı belki ama henüz taraftarı heyecanlandıracak sürpriz isimlerle anlaşma sağlanamadı.
Ümitlimiyiz?
Ümitliyiz... O zaman sabırla bekleyeceğiz. Her sezon bu dönemlerde tahta açılır mı? Transfer yapabilecek miyiz, birimize sorar durur, kulüpten yapılacak sevindirici bir haber beklerdik.
Mazisi Şanlı olan Samsunsporumuz Kayyum yönetimine kalmış, ardından küme düşmüş bir kulüp yok oluşa doğru sürüklenirken, kongrede efsane başkan İsmail Uyanık sahneye çıkınca şehrimizin havası birden değişmiş taraftarın yüzü gülmüştür.
Kombine biletleri açıklandı. Bazıları biletlerin çok pahalı olduğu konusunda paylaşımlar yapıyor. İyi de bu kulübün en zor sürecinde zengini fakiri gerçek taraftarım diyenler, her sezon üçün beşin hesabını yapmadan kulübe destek çıktıkları gibi, bizler de sezon boyunca takıma yardım kampanyası düzenlensin diye çağrılar yapar dururduk.
Bu sezon Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık gibi iki değer, bu kulübü şaha kaldırmak için ipi göğüslemişlerse, taraftara iki şey düşer. Birincisi Store'dan formasını alacak ikincisi kombinesini alıp takımının arkasında olacak. Sezon boyunca sizden başka bir şey istenmeyecek.
Kimse maraton pahalı vip pahalı aile tribünü pahalı demesin. Neresi pahalı ise sende bütçene uygun olan yerden alırsın. Tamam bu takım şirketleşti belki maddi sorun olmayacak ama hedefe ulaşmak için şampiyon olacak bir takım kuruluyor.
Stadyumumuzun kıymetini bilelim. Gideceğimiz deplasmanlardan % 95 inin tribün kapasitesi ortalama iki ila üç bin civarı. Hedef şampiyonluksa, bu ligin bulanık sularında boğulmak istemiyorsak hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Samsun'a gelen kesinlikle buradan eli boş dönmeli.
Yapılan transferlerden ne futbolcular ne de teknik direktör küçümsenmesin. Bir üst Lig üzerinden kıyaslama yapılmasın. Taner Taşkın hoca bu ligde şampiyonluklar yaşamış bu Ligi gerçekten iyi bilen bir isim.
İsmail Uyanık ismi ile hiç başarısızlık görmemiş bir camia bir kez daha diriliş için uyanış için aynı isimle yol alıyorsa bizlere de kucaklayıp sahiplenmek düşer...