Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan tesislerinde bütün hızıyla devam ettiriyor.

Başkan İsmail Uyanık İstanbul'da...

Gerek yapılacak olan diğer transferleri gerekse şirketleşme ile ilgili çalışmalarını devam ettirmekte.

Beklenen transferlerde taraftar sabırsız, sosyal sayfalar özellikle Mehmet Akyüz ve Mehmet Battal ismi üzerinde yatıyor kalkıyor bugün geliyor yarın imzalıyor gibi paylaşımlar yapınca taraftarlar adeta geriliyor.

Diğer sezonlardan bir farkımız var, bununda bilinmesinde fayda var. Bizim oynayacağımız Lig, TFF1. lig ve Süper Lig ten bir buçuk ay sonra başlıyor. Alışmışız bu iki Lig'in transferlerini takip etmeye, onların yoğun transfer çalışmaları, biz acaba geç mi kaldık algısı yaratıyor kafalarda. Ama kesinlikle bunun endişesini duymamak lazım içimiz rahat olsun. Aceleye gerek yok, olur ya da olmaz Samsunspor Kulübünün geleceği Akyüz ve Battal dan ibaret değildir. Olur ya da olmaz ama kulübümüzün ikinci bir B planı vardır mutlaka. Biz bu konuya takılı kalmayalım.

Şu ana kadar yapılan transferlerde en önemli transferimiz...
- İsmail Uyanık gibi bir başkanın tekrar aramızda olması...
- Yüksel Yıldırım gibi çok değerli bir iş adamının Samsunsporla yol alması...
- İsmi her ne kadar kulağımıza çok popüler gelmese de, bu ligde şampiyonluklar ve playofflar yaşamış ligin tecrübeli isimlerinden, kişiliğiyle karakteriyle Samsunspo'a yakışır Taner Taşkın gibi bir hocadır en önemli transferlerimiz...

Evet ekip iyi olunca yapılacak transferlerinde iyi olacağına, bir şampiyonluk ekibi kurulacağına hep birlikte inanmalıyız. Aceleye gerek yok sabırla beklemekte fayda var.