En acı haber bu defa Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden geldi.Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Astsubay eşini ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında PKK'lı bebek katillerinin önceden tuzakladığı bombanın patlaması sonucunda Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya şehit oldu.
Anne ve yavrusunu vahşice katleden insanlıktan yoksun vahşi yaratıklar PKK terör örgütünün ne kadar vahşi bir terör örgütü olduğunu bu gün (31 Temmuz 2018) bir kez daha gözlerimizin önüne serdiler. Bir kez daha Türkiye'nin yüreği çok ama çok yandı.Canı acımayan kalmadı.Bir kadına ve 11 aylık bir bebeğe tuzak kuracak kadar kalleşlikte sınır tanımayan hainlere elbette söyleyecek çok sözümüz var.Kimse zannetmesin ki, ben bu coğrafyada istediğim gibi at koşturur istediğimi yaparım.Yok böyle bir şey!Bu Türk Devleti ve bu Türk Milleti buna asla fırsat vermez. Astsubayın eşini ve 11 aylık bebeğini şehit etmek aşağılık yaratıkların işidir. PKK'lı hainlerde aşağılık yaratıklardır.Tümünün Allah belasını versin.Yüreğimiz çok yanıyor, ya sabır diyoruz. Bütün Türkiye ya sabır diyor. Hepimiz bu cümleyi o kadar çok kullanıyoruz ki bebek katilleri artık sabrımızın taştığını da unutmasınlar. Bir Astsubayın eşini ve 11 aylık bebeğini katledecek kadar vahşete bulaşanlar, o hainlere destek verenler bu coğrafya da bunun hesabını vermekten kurtulamazlar.Bu şehitlerin intikamları elbette alınır.Ne Astsubay eşinin ,ne de cennet kokulu bebeğinin kanı yerde kalmaz. Astsubayın eşini ve bebeğini şehit etmek terör örgütünün intiharıdır. Dünyada kim bunlara destek oluyorsa bu katliamında hepsi ortağıdır.En az onlarda bebek katilleri kadar suçludur.25 yaşındaki Nurcan Hanım kime ne yapmıştı? Açık açık söyleyin 11 aylık Mustafa bebek kime hangi kötülüğü yapmış olabilir? Masum ve sivil insanları kadın, bebek demeden en vahşi şekilde yaşamdan koparanlar hiç sevinmesinler. Masum insanların yaşamını altüst etmenin bedelini mutlaka ödeyeceklerdir.Devletimize ve güvenlik kuvvetlerimize güveniyoruz.Eşini ve cennet kokulu 11 aylık Mustafa bebeğini şehit veren Serkan Astsubay'ın acısı hepimizin acısıdır.Unutursak, unutturursak kalbimiz dursun.Bütün dünya görsün, duymayan kimse kalmasın Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde insanlık bir kez daha katledildi.Dünün bebek katilleri bugün Yüksekova'da tekrar hortladılar.Hepsine lanet olsun.Acımızı kalbimize gömüyoruz.Hainleri,bebek katillerini sevindirmemek adına şanlı bayrağımızı bu coğrafyada sonsuza kadar dalgalandıran bütün kahramanların yanındayız.Ne Mutlu Türküm diyene.
Astsubay eşi şehit anneyi ve şehit bebeğini cennete uğurlarken canımız çok acıyor,gözyaşlarımız sel oluyor.Hainlere,bebek katillerine tümden lanet okuyoruz.Ne kadar isyan etsek,ne kadar kahrolsak duracağımız yeri biliyoruz.Şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Kimse sevinemeyecek ,kimse döktüğü kanın hesabını vermeden cehenneme bile gidemeyecek..Nurcan hanım,Mustafa bebek gideceğiniz yer cennet olacak siz rahat uyuyun.Serkan Astsubayım acınız tarifsiz ama Allah sabır verecektir.Hem şehit eşi, hem şehit babası olmak herkese nasip olmaz.Bir şehit yakını olarak bu acının kolay olmadığını da biliyorum.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.O eşe o babaya Serkan Astsubaya Allah sabır versin.Milyonlarca kere bebek katillerine lanet olsun…
AYHAN HAMLI SAMSUN