Samsunspor taraftarı dört gözle ligin başlamasını bekliyor. Belki de ilk defa bir sezon öncesinde bu kadar stressiz ve mutluyuz.

Tahtamız açılacak mı kapanacak mı?
Transfer yapabilecek miyiz?
Takım kampa gidebilecek mi?
Her sezon başı ismini zikretmeden geçemediğimiz Bahia'ya bilmem kaç bin euro ödememiz var. Para bulabilecek miyiz? Bahia da bu durumdan çok rahatsız olmuştur sanırım. Para verse bu kadar reklamını yaptıramazdı. Ama o farklı, hem para kazanıyor hem reklam yapıyor. Bu oyuncu bir örnek tabii ki...
Evet bu sıkıntılar yok. Şampiyonluk hedefleyen zımba gibi kadro oluşturuldu. Uyum süreci için zamana ihtiyacı var deseniz zamanda var. İşte taraftar bu yüzden heyecanlı bu yüzden ligin bir an önce başlamasını istiyor. Kısacası artık yüzü gülsün istiyor. Tabii ki ligin başlamasıyla karşımıza çıkabilecek bazı sıkıntıları da çözüme kavuşturmak gerekiyor.
Mesela taraftar ne ister? Maç günü sıkıntı yaşamadan stadyumun yolunu tutup sorunsuz bir şekilde o stadyumdan ayrılmak ister.
Peki bu zamana kadar stadyum ve çevresinde sıkıntılar var mıydı?
Bu da soru mu yani, evet çok sıkıntılar vardı.
Bizler Taraftarın Sesi ekibi olarak Hüseyin Karataş'la birlikte hemen hemen gitmediğimiz stadyum yok diyebilirim. Ama nedense bizim stadyum ve çevresinde yaşanan sıkıntılar Türkiye'nin hiçbir yerinde yaşanmıyor. Bizler bu durumu defalarca ekranlardan sorduk ve aldığımız cevap buranın pilot bölge olduğu söyleniyordu.
En katı sıkı yönetim burada...
Arama noktalarında yaşanan sıkıntılar taraftarı çileden çıkarttığı gibi neredeyse 'bir daha maça gelmem' dedirtecek kadar oluyordu. Emniyetimize saygı duyuyoruz, elbette işini yapacaklar fakat bizim isteğimiz diğer şehirlerde taraftarlar nasıl muamele görüyorsa, bizim taraftarımız da aynı muameleyi görsün.
İki dönem üst üste spor bakanı çıkartan bu şehrin takımı, tarihte görülmemiş bir kural uygulamasıyla Mersin İdman Yurdu karşısında finalde elenerek hayallerimiz suya düşerken, yine bir başka spor bakanı döneminde sevdamız küme düştü.
Şimdi gelelim pilot bölge muhabbetine...
Yok arkadaş yok kalsın, biz artık pilot bölge olmak istemiyoruz. Zaten bakanımız da yoook, takanımızda.
Ayrıca maç öncesi iki saatlik ücretsiz tramvay uygulaması zaman olarak yetersiz olduğu gibi taraftarın indirildiği durakta lütfen bir sonraki yani son durak olsun. Bunun yazı var, kışı var herkes çoluk çocuğu ile geliyor maça. Lütfen bir kez daha gözden geçirilsin.
Bu taraftar takımının arkasında durmak, şampiyonluk yolunda koşmak istiyor. Lütfen abartısız muamele yapılsın kimler ne demek istediğimi çok iyi biliyor.