ABD, NATO SAVUNMA PAKTI çerçevesince Türkiye 'den hep stratejik ortağı olarak söz eder.

İlginçtir ki, Bbatının ve kendisinin çıkarı olduğu zaman stratejik ortak, Batı'nın veya kendisinin zararı söz konusu olduğu zaman ise stratejik ortaklık hemen stratejik köleliğe dönüşür.

Örneğin;

Uluslararası anlaşmaya göre Kıbrıs'taki garantörlük görevimizi yerine getirirken stratejik ortaklığımızı hemen köleliğe dönüştürmek isteyerek sonuçta bize ambargo uygulamıştır.

Komünizme karşı bir set oluştursun diye İslam ülkelerinde yeşil kuşak adı altında Müslüman grupları desteklemiş, sonradan hedef tahtasına desteklediği grupları yerleştirmiş, rengini (yeşil) de tehdit/düşman rengine dönüştürmüştür.

ABD daha yakın zamanda Suriye'deki düşman yapılanmasına destek vererek silahlarıyla Mehmetçiğimizi ve halkımızı öldürtmüştür.

PKK'ya vermiş olduğu destekte ne ortaklık ne de insanlık ile bağdaşır.

ABD'nin stratejik ortaklığı cahiliyye dönemi Arapların helvadan yaptıkları putlara benzer.

Cahilliye dönemi (İslam Öncesi) Arapları seyahatlerinde tapmak üzere helvadan put yapar, aç kaldıkları zaman da o putları yerlerdi.

İşte ABD'nin stratejik ortaklık dediği budur.

İşine geldiği zaman stratejik putuna tapar, işine gelmediği zamanda bugün olduğu gibi onu yer. Ve bunu yerken de Türk milletinin egemenliğine/bağımsızlığına saygı göstermez.

Dünyanın neresinde bir kan dökülüyorsa orada ABD'nin mutlaka bir izi vardır.

Bu nedenledir ki saygısız olduğu kadar da yüzyılımızın amansız insanlık ve barış katilidir.

Selam ve sevgi ile…