Samsunspor'un tarihinde ilk kez düştüğü TFF 2. Ligi'nin başlamasına sayılı günler kaldı.
Peki hazır mıyız?
İki etap üzerinden tam dokuz hazırlık maçı yapan ve son yedi maçında 7'de 7 yapan takım kağıt üzerinde hazır görünüyor. Kendi saha ve seyircisinin önünde 3. Lig temsilcisi Yeni Orduspor'la oynadığı son maçı kazanmasına rağmen taraftar sergilenen oyundan hiç ama hiç memnun kalmadı.
Aslını sorarsanız o gün sahaya çıkan takım, hocasız bile oynasa adeta gövde gösterisi yapmalıydı. Başkan Uyanık'ın gelmesiyle şehrin ayaklanmasından yeni futbolcular haberdar değildi sanki. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor sevdalısı Samsun Valisi Osman Kaymak'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in ve en önemlisi de bu ipi göğüsleyen asıl kahraman işadamı Yüksel Yıldırım'ın maç öncesindeki yapmış oldukları konuşmaları futbolcu kardeşlerim nereleriyle dinlediler acaba. Sayın Yüksel Yıldırım'ın maç sonunda yaptığı açıklamalardan yaşadığı şok ve üzüntüsünü anladık. Neyse artık umarız lig başlayınca çok farklı bir Samsunspor izleriz; bu bir hayal değil, çünkü böyle bir kadroya sahibiz.

Şimdi gelelim 'YILPORT SAMSUNSPOR'a ve rahatsız olanlara...
Görülüyor ki sosyal sayfalardan duruma olumsuz yaklaşan, sallayanlar var.
Ama haklılar!
Her sezon başı Samsunspor'un yaşadığı, yaşattığı heyecan ve aksiyonu o olumsuz yorum yapanlar ne yazık ki bu sezon yaşayamadılar.
Tahta açıldı açılacak...
Transferler hazır ama konulan temlikler ne olacak...
Dünya Sevgililer Günü gibi, günü saati ve zamanı geldiğinde çok sevgili Bahia'ya ödeme yapılacak, aksi halde puan silmeye gidilecek...
Para para para...
Haydi gidelim Ankara'ya el açalım bakanlara...
Bulunca verelim Samsunspor'a takanlara...
Son bir saate transfer süresi bitiyor...
TUTUnacak mıyız, TUTUşacakmıyız kaderimiz belli oluyor...
Samsunspor'da heyecan ve aksiyon lig öncesi devam ediyor. Lig başlayınca kabuslar başlıyor.
Bu Samsunspor bizi kalpten götürecek diyen mi ararsın?
Ne olacak bu Samsunspor'un hali diyen mi ararsın?
'O sene bu sene' derken aha da düşüyoruz diyen mi ararsın?
Söylesenize sahi bu kadar alavere dalavere heyecan ve aksiyon bizim kadar hangi kulüpte yaşanıyordu?
Bırakın Samsunspor'un yakasını.
Bu camia dilencilikten kurtuldu. Ömrümüz sağ olursa göreceğiz. Bu şehrin ekmeğini yeyip de İstanbul takımları tutanlar, bir gün sizler borç batağında boğulurken, Samsunspor borçsuz bir takım olarak, değil Süper Lig, Allah'ın izniyle Avrupa liglerinde boy gösterecek. Samsunspor'un önüne aldığı Yılport mahalle bakkalı değil, dünya markası bir sponsor, bu da Samsunspor için bir velinimettir.

Bu takım lige kötü de başlasa, bu zor günde hep destek tam destek verip hayallerimizi gerçekleştirmek adına hep birlikte sahip çıkacağız. 'Yılport Samsunspor' gerçek sevdalılarına hayırlı olsun...