Taraftarın sabırsızlıkla beklediği sezon Amedspor maçıyla başladı.
Süper Lig'de dahil olmak üzere her ligde sezonun ilk haftaları zor ve sıkıntılı geçer.
Bu durumda lige üç puanla başlamak bizim çok önemliydi. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Gümüşhanespor, Sakaryaspor ve Kastamonuspor'un sezona puan kaybıyla başladığı bir haftada alınan üç puanın kıymeti daha da değerli olmuştur.
Geniş bir kadro yapısına sahibiz. Taner hocanın çıkarttığı on bir takım kazandığı için belki eleştiri almayabilir. Eğer kaybetmiş olsaydı eleştirilerde sıralanacaktı.
Geçen sezon TFF 1. Ligi'nde forma giyen Enes İslam, Erkam Reşmen gibi oyuncuların neden yedek çıktığı, yine aynı şekilde Oğuz Gürbulak neden on sekizde yoktu gibi birçok eleştiri alabilirdi. İşte haneye yazılan üç puan bu soruları sordurabilir ama eleştirinin önüne geçer.
Maça gelince sahanın yıldızı İrfan Başaran'dı. Çok çalıştı çok efor sarf etti. Yine Savaş Yılmaz'da adı gibi savaşan mücadele eden ve göze batanlardandı.
Ercan Yazıcı; tam bir görev adamıydı. Savunmadaki göreviyle tam not aldı. Zaman zaman ileri çıktı, attığı golün habercisi denilecek öncesinde bir topu da direkten döndü.
Çağrı Ortakaya ve Muhammet Beşir bir üst ligin oyuncuları olmalarına rağmen istenilen performansı ortaya koyamadılar. Belki bu lige kafa olarak hazır değiller. Erhan Şentürk'le hücumda daha hareketli ve etkili olduk. On birde yer alabilecek bir oyuncu.
Kafama takılan maç boyunca terse uzun top oynadık ve başarılı olamadık ama neden bu kadar ısrarcı olduk bilmiyorum. Daha çok şut çekebilirdik.
Amedspor galibiyeti kolay olmadı, onlar genel olarak geçen sezonki kadroyu muhafaza ettiler buda senden daha hazır oldukları anlamına gelir. Doksan artılarda kaçırdıkları gol olsaydı şimdi farklı yorumlar yapacaktık.
Efsane başkan İsmail Uyanık...
Maçtan üç saat önce formasıyla stadyuma geldi. Stadyum çevresindeki sorunlara bire bir müdahale etti. 'Passolig'le ilgili sıkıntılara tepki gösterdi ve dedi ki; ya passolig bizi bırakacak yada biz passoligi bırakacağız...
Evet galibiyette başta büyük taraftarımıza ve emeği gecen herkese teşekkür ederiz...
Özlemişiz bu günleri.. Maç sonrası Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları çok çarpıcıydı, bir sonraki köşe yazımda yer vermek istiyorum şimdilik bu kadar.
Sağlıcakla kalın.